Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
eger birini sewiyorsan!!!
Konuyu Değerlendir
  • 11 Oy - 3.09 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1

{EDITOR=<DIV>Eger birini sewiyorsan</DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV>[&lt;]karamsar[&gt;]eger birini sewiyorsan onu serbest bırak..onu serbest bırak dönerse senindir.beklediqin üzere dönmezse zaten hiç senin olmamıştır!</DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV>[&lt;]iyimser[&gt;]eger birini sewiyorsan onu serbest bırak..üzülme dönecektir!</DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV>[&lt;]şüpheci[&gt;]eger birini sewiyorsan onu serbest bırak..dönerse bu işte bi bit yeniği war demektir!</DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV>[&lt;]aldırmaz[&gt;]eger birini sewiyorsan onu serbest bırak..bi müddet bekle.dönmezse unut gitsin!</DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV>[&lt;]muzip[&gt;]eger birini sewiyorsan onu serbest bırak.dönerse bidaha serbest bırak.gene dönerse gene bırak!</DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV>[&lt;]greenpeace[&gt;]eger birini sewiyorsan onu serbest bırak..aslına bakarsan tüm canlılar hür olmalıdır!</DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV>[&lt;]biyolog[&gt;]eger birini sewiyorsan onu serbest bırak ki ewrimini tamamlaması mümkün olsun!</DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV>[&lt;]arnold hayranları[&gt;]eger birini sewiyorsan onu serbest bırak..SHE'LL BE BACK!</DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV>[&lt;]aşırı sahiplenici tip[&gt;]eger birini sewiyorsan onu sakın serbest bırakma!</DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV>[&lt;]psychologist[&gt;]eger birini sewiyorsan onu serbest bırak.dönerse kendine güweniyor demektir.dönmezse süperegosu baskın demektir.gitmiyorsa manyak demektir!</DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV>[&lt;]bencil[&gt;]eger birini sewiyorsan kendini serbest bırak.niye diye sorarsaseni hiç alakadar etmez! de!</DIV><DIV>&nbsp;</DIV><DIV>peki yha sizce???</DIV>EDITOR}

Ağır ağır çektim perdeleri
Çekmeceye gizledim çocuksu sevinçleri
Büyüdüm sanki harcadım yılları
Umduğumdan olgun yaşadım ayrılığı....

Alıntı
.
Konu: 215

{EDITOR=<DIV>tşkrler kardeş</DIV><DIV>(krizantem)birini seviyosam serbet bırakırım giderse geri dönüşü olmaz</DIV>EDITOR}
[Resim: image.php?u=5939&dateline=1190631135]

[COLOR=#000000]

Alıntı
.
Konu: 0

{EDITOR=<DIV>yazınız süper olmuş gercektenSmiley (18)</DIV>EDITOR}

Alıntı
.
Konu: 8

paylaşımın için saol arkadaşım....bence serbest bırak, dönerse senindir,dönmezse zaten hiç senin olmamıştır.....
"Annesinden doğarken tertemiz teslim aldığı gırtlağını 60-70 yılsonra sigara yüzünden Azrail'e soba borusu gibi teslim etmenin emanetehıyanet sayılacağını fark etmeli.....
63 yıllık ömründe hiç karnı doymayan Peygamber'in ümmeti olarak aşırı beslenme yüzünden sarkan göbeğini fark etmeli insan...
Yarabbi dünyayı kalbime koyma....elimden de alma!!
SÜLEYMAN HİLMİ TUNAHAN

Alıntı
.