![[Resim: 379.jpg]](http://www.fatsanet.com/uploads/photos/379.jpg)
![[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]](http://img178.imageshack.us/img178/8461/emeesayg8xr1rc0af.gif)
[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE]
(En son düzenleme: 04-12-2007, 17:53 S_MecnuN.) .
![]() ![]() [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] (En son düzenleme: 04-12-2007, 17:53 S_MecnuN.) .
wayy bee memleket havasıda bi başka oluyor:
![]() rşkler yine özlettin memleketi ![]()
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan .
çok güzel bi yer inşllh güzelim beni oraya gezdirmeye götürür bayıldım
![]() [COLOR=#000000] .
bızım memleketten guzel olmasad ıdare eder isde
![]() .
PARDON SELO SİZİN MEMLEKETTEN GÜZEL OLMASAMI MI
YEŞİLLİK VAR MAVİ VAR DOĞALLIK VAR TERTEMİZ HAVA VAR SICAKKANLI KARADENİZ İNSANI VAR BUZGİBİ SULARI VAR SIKILDIĞINDA KENDİNİ ŞEHİRİN DIŞINA ATMAN SADECE 5 DK Bİ İNSAN BAŞKA NE ARARKİ YAZLARI 20 MAYISTAN EYLÜL BAŞINA KADAR TERTEMİZ DENİZ VAR FİNDUK MEYVE BAHÇELERİ BUZ GİBİ SULARI OLAN YAYLALARI BAŞKA NE ARARKİ İNSAN BE KARDEŞİM NOT: GÜZELİM ALLAH NASİP EDERSE EN GEÇ 2 YIL İÇİNDE BERABER OLACAZ ORALARDA... ![]() [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] .
bana ne memleket ne bısı lazım al olum boluda senın olsun surda saka edıoz onada alınıon
.
gözelmiş gurban
. ![]() ![]() [STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum. Senden öncesi yoktu Seninle var olmuşum. Sende bütün özlemler. Sende bütün gelecek. Beni bende arama. Ben artik sen olmuşum.[/STRIKE] . krizantem demiş ki:çok güzel bi yer inşllh güzelim beni oraya gezdirmeye götürür bayıldım ayıp ettin yenge seni götürmeyecekte kimi götürcek ![]()
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan .
güzel yer
. |