ewet arkadaşlar huzurForum Toolbarımızı hazırlamış bulunuyorum!! isteyenler buyursunlar!! .gif)
![[Resim: ads305zfsadfnq2.jpg]](http://img122.imageshack.us/img122/1525/ads305zfsadfnq2.jpg)
.gif)
![[Resim: ads305zfsadfnq2.jpg]](http://img122.imageshack.us/img122/1525/ads305zfsadfnq2.jpg)
(En son düzenleme: 24-10-2006, 22:51 psychomax13.) .
ewet arkadaşlar huzurForum Toolbarımızı hazırlamış bulunuyorum!! isteyenler buyursunlar!!
![]() ![]() (En son düzenleme: 24-10-2006, 22:51 psychomax13.) .
çpk güzel bizede bu yakışır
![]() ![]() ![]() .
psiko kurdugum zaman o başkısımdaki huzurforumcom yazan kısım burdaki gibi görünmüyor onu tekrar bi gözden geçir anasayfaya linkini koyayım
![]()
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan .
ben güncelledim onu! eğer güzel değilse tekrar bu resimdeki gibi yaparım
![]() .
dün kurdum resimdeki gibi de?ildi nete gelince bakar?m tekrar. sorun yoksa anasayfaya yerlestiririm
![]()
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan .
ya psiko ben bunu untum yeni geldi aklıma bi tanede ben yaptım
![]() ![]() Tolbar Ana Sayfa Mozilla Firefox için burdan indirin Internet Explorer Tarayıcısı için burdan
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan . |