Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
askerlik anısı
Konuyu Değerlendir
  • 16 Oy - 3.5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 723

Erkeklerin askerlik anıları anlatmakla bitmez. Bu anılar anlatana müthiş zevk verirken karşısındaki şahıs için bazen bir işkenceye dönebiliyor. İşte güzel askerlik anılarından biri, benim değil tabiki.
Askerliğimi kısa dönem jandarma er olarak yaptım.
1 Mayıs İşçi Bayramı'ndaki kutlamalar nedeniyle biz kısa dönem erlerden de polise destek istemişler. Robocop dedikleri (plastik parçalardan oluşan zırh gibi giysi) üniformalardan dağıttılar.
Biz de, "Üff! Robocop olucaz" edalarıyla giydik.
Aramızda çeşitli birimlerde görevli askerler vardı. Bunlardan biri de yemekhane görevlisi İsmail'di.
Başçavuşun, "Herkes tek kol aralığı hizaya gelsin" diye bağırmasına rağmen kask nedeniyle duymayan İsmail orada burada sallanmaya devam edince başçavuş aynen şöyle bağırmıştı:
"Lan mutfak robotu! Sen de hizaya geel."
[Resim: lvbackni1qb7po7.gif]

Alıntı
.
Konu: 1

ewet dinleyenler için işkence gibi bi durum Smiley (5)
Smiley (28)
Her Gün Kendime Yeni Bir Beyaz Sayfa Açıyorum Anladım Ki Sayfa Siyah Dahi Olsa İmzayı AtaN KalemiN Rengidir.

” İnsanın Kendisi ”

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.