Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Benimle Yaşadıklarını Unut,Yaşamadıklarını Düşün..
Konuyu Değerlendir
  • 26 Oy - 3 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 486

Hayatımda keşkelere yer yok derken en büyük keşkem SEN oldun!

Mutluluk bu kadar mı yasaktı bana,bu kadar mı uzak!

Şimdi,yalnızlığımla başbaşayım..Duvarları yumruklamak,sabahlara kadar ağlamak..Geri getirir mi seni?

Gelme sakın! Gelip de yakma yüreğimi,gelip de alevlendirme küllerini savurduğum sevgimi...

Hayallerim vardı hayata sığdıramadığım ve sayfalara anlatamadığım...

Şimdi kayıplarım bağdaş kurmuş oturuyor gözbebeklerimde...

Hata ne sen de ne de ben de..

Tek şuç seni seven kalbimde...

Son çığlığımdır bu sana yar!

Son sözüm!

"Bundan böyle hasret olsun,hayatta en güzel düşün..
Benimle yaşadıklarını unut,yaşamadıklarını düşün!!!"

alıntı..

beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
[Resim: avauser56671gu3.gif]

Alıntı
.
Konu: 2

bırak giden gitsin bağlar bir kez kopsun yüreğinde iki kez ağlamasın gözlerin...değmez o billur göz yaşlarına gitsin..! ve bitsin bunu sen istemedin,gidene git demeyi ne dilin ikrar etti nede kalbin tasdik... bırak gitsin gittiği gün bitsin sen gideni değil giden seni kaybetsin..!

Alıntı
.
Konu: 167

bırak giden gitsin bağlar bir kez kopsun yüreğinde iki kez ağlamasın gözlerin...değmez o billur göz yaşlarına gitsin..! ve bitsin bunu sen istemedin,gidene git demeyi ne dilin ikrar etti nede kalbin tasdik... bırak gitsin gittiği gün bitsin sen gideni değil giden seni kaybetsin..! alıntı

haklısın abi güzel bi cevap oldu bende katılıyorum gidenler biraz sevmiş olsa bu kadar üzerlermi diye düşünüyorum yani seni düşünmeyeni sende boşver semacım .paylaşım için tşkler sema
[Resim: Tear_Shed_by_prettylushsuicide.jpg]
...............................................................................................................
Haksızlığa baş kaldırmayanlar, onlardan gelecek her kötülüğe katlanmalıdırlar. (Hz. Ali (r.a))

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.