Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
saçmalayın abrtın ne yaparsanız yapın.... :))
Konuyu Değerlendir
  • 22 Oy - 2.09 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 458

ewet arkadaşlar bu oyunumuzda saçmalayacağız abartacağız her seyi yapacağız... tamam mı??? haydiiii oyun başlasııın!!

gelecek on bin yıl içerisinde abartmıyorum sitemizin 200.000.000.000.000 üyesi olacak inşallah ve 200.000.000 u da admin olarak görev yapacak... alemdar patron admin ben ise yard. patron olarak paraları saya saya ölecez... Smiley (28)Smiley (28)Smiley (28) Smiley (15):

Alıntı
.
Konu: 1,019

o paraları sayarkenm ben seni yardımcı patronluktan atacam paralar lıngırt cepe inecekSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.

*ALEmDAR* demiş ki:o paraları sayarkenm ben seni yardımcı patronluktan atacam paralar lıngırt cepe inecekSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)
hadi yaa. Tam tersi olmasın... Şok şok şok. Alemdar banlandı ben banladım Smiley (28) Smiley (28) Smiley (28)
işte abartmak saçmalamak budur. Seviyorum bu mesleği Smiley (18)

Alıntı
.
Konu: 313

saçmalamak istiyorum nasıl saçmalıycam eheuheuh zaten saçmaladım dimi Smiley (5)Smiley (5)Smiley (5)

Alıntı
.
Konu: 82

feberbahçeee uefa kupasını alacakkkk.

(çok saçma oldu be, bu yazdığıma kendimi bile inandıramadım). Smiley (28) Smiley (28) Smiley (28)
[Resim: load11383.gif]

Alıntı
.

süpersin be yurtsever!!! Smiley (28)Smiley (28)

neyse ne yapıoduk biz burda yaa!! Smiley (28)Smiley (28)

Alıntı
.
Konu: 248

huzur forum the times gazetisine çıkıyo ve benim reklamımı yapıyo timesSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)OCEAN HARİKA FALAN DÜNYAYI KURTARAN ADAMSmiley (5)Smiley (5)Smiley (5)AY ÇOKK güldüm MUAHHHAAA çok abartım yaaaSmiley (5)Smiley (5) neyse olsun olsun
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.
Konu: 82

oceanın yazdıklarını okuduktan sonra saçmalayacak yerlerime ağrı girdii yaffff, ocean amma sallamışın beaa herifteki hayalgücüne bakk Smiley (5) Smiley (5) Smiley (5)
[Resim: load11383.gif]

Alıntı
.
Konu: 248

kıskanmaa sende salla seninde olurrrrSmiley (5)Smiley (5)
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.

hahahhaa!! Smiley (5) herkes sallasın herkesin de olsun!!! Smiley (28)Smiley (28) Smiley (5)

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.