Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Kabirde bir gece
Konuyu Değerlendir
  • 22 Oy - 3.23 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 1,019

ZEnginin Biri ÖLÜMDEN VE Kabirdeki Yalnizliktan ÇOK Korkuyormus. 'ÖLDÜGÜM Geceyi Kim KABRE Girerek SABAHA KADAR Benimle Geçirirse Servetimin Yarisini ONA Bagisliyorum.' Diye Vasiyet Etmis. ÖLDÜGÜNDE 'Kim Birlikte KABRE Girip SABAHLAMAK İster?'. Diye Arastirmislar. Kimse Çikmamis. Nihayet Bir HAMAL 'Benim SADECE Bir İpim VAR, KAYBEDECEK Bir Seyim YOK Demis.SABAHA KADAR DURURSAM Zengin OLURUM ' Diye Düsünerek KABUL Etmis. VEFAT EDEN Zengin İle Birlikte Defnetmisler. SORGU SUAL Melekleri Gelmis. Bakmislar Bir ÖLÜ, Bir Canli VAR. 'Nasil OLSA BU ÖLÜ Elimizde .. Biz Su Canlidan Baslayalim Demisler VE Hamali SORGULAMAYA Baslamislar.'O İp Kimin? NEREDEN Aldin? Niye Aldin? Nasil Aldin? NERELERDE Kullandin? SABAHA KADAR SUAL DEVAM Etmis. Adamin Hesabi Bitmemis. Sabahleyin Kabirden Çikmis. –

TAMAM, Servetin Yarisi Senin, Demisler.

-AMAN, Demis HAMAL, İstemem Kalsin BEN, SABAHA KADAR Bir İpin Hesabini Veremedim O KADAR Servetin Hesabini Nasil Veririm?
..Smiley (27)
Smiley (27)Smiley (27)Smiley (27)
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu:

çook dikkatsiz bilinçsiz yaşıyoruz çooooooooookSmiley (25)

Alıntı
.
Konu: 9

harikasın abiSmiley (18)
((oLmadıgım iNsan oLupTa seviLmekTense,kendim oLdugum için NefreT edilmeyi tercih ederim))

Alıntı
.
Konu: 313

evet her seyın hesabını verecegız .....

Alıntı
.
Konu: 0

yüce rabbim bizleri affetsin..
HuzurForum"a hoşgeldin burhan2282, --::HuzurForum::-- Çok güzel olacağız çokkk since Jun 2006.

Alıntı
.
Konu: 313

aminnnn..................

Alıntı
.