Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
EN İYİ DOST
Konuyu Değerlendir
  • 15 Oy - 3.53 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 136

[Resim: 17s.jpg]
Bu sıralar yalnızım.Kalabalıklar arasında yürüyen,tek başına biri işte..Ne yapacağımı bilmiyorum?Karar aşamasındayım.Ama dünyam ve ahiretim için hangisi benim için hayırlı, kestiremiyorum?

Bazen kendimi denizin karşısında buluyorum aniden!Uzun uzun öteleri seyrediyorum.Martıların sesi,esen meltem rüzgarı biraz olsun rahatlatıyor içimi..Gel görelim o da fazla sürmüyor..

Dertlerimle başbaşa kalıyorum geceleri.Uykum kaçıyor birden!Rabbimin kapısını çalıyorum,ellerimi kaldırıyor dua ediyorum.Yüreğimi ona açıyor, ona iltica ediyor,ona sığınıyor ve sadece ondan istiyorum.Ve rahatlıyorum..

"Bilmez misin ki, göklerin ve yerin hükümranlığı Allah’ındır. Sizin için Allah’tan başka ne bir dost, ne de bir yardımcı vardır."Bakara suresi/107

Rabbim! Sen benim melce'im,
sen benim sahibimsin.
Hem evvelsin,hem ahirsin.
Sana olan muhabbetim,
Ömür boyu bitmesin!

Alıntı
.
Konu: 723

...dünyam ve ahiretim için hangisi benim için hayırlı, kestiremiyorum...
"Bilmez misin ki, göklerin ve yerin hükümranlığı Allah’ındır. Sizin için Allah’tan başka ne bir dost, ne de bir yardımcı vardır."Bakara suresi/107
[Resim: lvbackni1qb7po7.gif]

Alıntı
.