![[Resim: hhhhsw5.jpg]](http://img250.imageshack.us/img250/9928/hhhhsw5.jpg)
![[Resim: lvbackni1qb7po7.gif]](http://img87.imageshack.us/img87/8817/lvbackni1qb7po7.gif)
.
![]() ![]() .
'Ey iman edenler! Yahudi ve hıristiyanları dost edinmeyin. Onlar birbirlerinin dostudurlar. Sizden kim onları dost edinirse, o onlardandır. Şüphesiz ki Allah zâlimler gürûhunu hidayete erdirmez.' (Mâide: 51)
![]() ![]() .
'Sen onların dinine uymadıkça ne yahudiler ne de hıristiyanlar senden aslâ hoşnut olmazlar.' Bakara
COCA COLA'NIN DEĞİŞİK YAHUDİ BÖLGELERİNDEKİ REKLAMI:.... Üstteki yazının tercümesi: (Were moving to a new location !!! = Artik yeni yerimize tasiniyoruz !!!) Alttaki yazının tercümesi:'COCA COLA İÇ, ISRAEL'E DESTEK OL !!!!!''' ![]() ![]() . ![]() ![]() .
Biliyormuydunuz ?
Firma karının % 50 sini İsrail Ordusuna aktarıldığını... Dünyada en çok coca cola sevenlerin müslümanlar olduğunu Belçika da Sağlık Bakanı Luc Van Den Bossche'nin Coca-cola 'nın şişe veya kutulardaki tüm ürünlerinin piyasadan çekilmesini emrettiğini... Ve Bakanlığın, Coca-Cola ürünlerini içen kişilerde ciddi zehirlenmeler görüldüğünü belirterek, Coca-Cola' nın içinde kandaki alyuvarların erimesine neden ve kansızlığa yol açan 'hemolyse' maddesinin bulunduğunu açıkladığını... ![]() . hep duydugumuz ama uygulamaktan aciz oldugumuz gerçekler.... yapılan her zulümde onların ürünlerini alarak onlara farkında olmadan yada farkında olarak destek olan bizlerin vebali oldugunu unutmayalım ![]() Ekteki sılaytta konuya destek olabilecek bir slayt izlemizini tavsiye ederim.. ![]() bana gönderen arkadaşa canı gönülden teşekkür ederin Buraya Sağ Tıklayıp Faklı kaydet"e tıklayın
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir. Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız. Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.) Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan . |