Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
huzur forum muhabbet salonu
Konuyu Değerlendir
  • 37 Oy - 2.62 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 11

AL BENDEN DE O KADAR
yahudiler hariç tüm insanları seviyorum.

Alıntı
.
Konu: 1,019

hayırlı geceler Uukucu kuzenlerSmiley (18)
Bizim yolumuz İman, İslâm ve Ahlâk-ı Muhammedî'yi aşılamaktan ibarettir.
Gâye: Rıza-î İlahîdir.
Vasiyetim olsun; tefrikaya düşmeyiniz. Kavmiyet gütmeyiniz. Ehli Sünnetin gayri olan yanlış yollara sapmayınız.

Ebu’l Faruk Süleyman Hilmi Silistrevi (K.S.)

Beni Bir Ben Bilirim, Birde Yaradan. Bana Bir Ben Lazımım, Birde Anlayan

Alıntı
.
Konu: 480

günaydın arkadaşlar.... huzurlu mutlu içinde kötülük olmayan bir gün diliyorum hepinize....
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 156

Merhaba arkadaşlar günaydın ben bir süredir işlerimin yoğunluğu nedeniyle aranızda olamadım,Sohbetler, tartışmalar,alınganlıklar falan olmuş sanırım.Ben diyorum ki ortak paydamız dostluk,arkadaşlık,kardeşlik; güzel paylaşımlarla hoşça vakit geçirmek. bazı konularda bilgilenmek,bazı konularda bilgilendirmek. hiç kimsenin bunun dışında bir amaç veya beklentisi olacağını sanmıyor herkese iyi çalışmalar diliyorum.
Arkadaşlar ben on beş gün daha aranızda olacağım sonra uzak doğuya gitiyorum ve 6 ay yokum Bulunacağım ülkenin saat farkı +8 saat uzaklığı 12 bin kilometre ulaşım süresi 16 saat uçak yolculuğu umarım bulunacağım yerde sizlerle paylaşım yapmamı sağlayacak imkanları bulurum; mutlaka aranızda olacağımdan şüpheniz olmasın, ama paylaşımcı olarak ama bir gönül dostu olarak
.Teşekkür ederim

Alıntı
.
Konu: 313

merhaba boncuk aman dıkkat et kendıne oldumu kolay gelsın işlerınde başarılar

arkadaşlar bende işimin yogunlugundan bazen gelemıyorum foruma dün yoktum ama işlerim yüzünden arada böyle olur siz yoklugumuzu aratmayın

nasılsınız bakalım

Alıntı
.
Konu: 458

saolasın aysemacım seni sormalı! ben dediğim gibi sınawlar geldi çattı bize masa yolları gözüktü. paso ders çalşışcaz artık bu günden sonra. pzt başlıo vize

Alıntı
.
Konu: 313

çürütün dirsekleri hade bakimmm Smiley (28) Allah zihin açıklıgı versinnn

Alıntı
.

amin! allah razı olsun arkadaşım Smiley

Alıntı
.
Konu: 248

hihi pisico git ders çalış bizimde bugün sınav vardı yırttık ama haftaya yine var o güne kadar oohooooooooSmiley (5)Smiley (5) gezecem biraz ya sıkıldım artıkSmiley (28)
[Resim: tornado2hy8.jpg]

Alıntı
.

wışşş nasıl da dalga geçiyor yaa!! şuna bak! Smiley (28)

Alıntı
.