Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
Seni Seviyorum ve Ölene Kadar Seveceğim...
Konuyu Değerlendir
  • 11 Oy - 3.09 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 215

{EDITOR=<DIV><DIV id=post_message_17676><B><I><DIV align=center><FONT face="Book Antiqua"><FONT size=5><FONT color=magenta>Yine bir gece ve yine baş başayım kendimle, işte yine seni bulup kaybettiğim yerdeyim..<br><br>İnsanın bir şeylere karar vermesi ne kadar zor; ya seni içime gömmeli ya da artık içimden söküp atmalıyım. Ama her ne olursa olsun susmalıyım. Hangisi daha zor, hangisi daha acı? Gerçekten gitmeli miydin, yoksa kalıp yanımda savaşmalı mı?... Bir yol arıyorum kendime, bulduğum tüm yollarsa sana çıkıyor.<br><br>Kapanmalı artık gözlerim. Sonsuz bir karanlıkta tek başıma yürümeye devam<br>etmeliyim... Yürümeliyim ardıma bile bakmadan, yürümeliyim parçalayarak<br>değerleri ve sevgileri, yok ederek yaşadığım tüm zamanları... <br><br>Nasıl da acımasız zaman?! Nasıl da yüceltmiştim seni gözümde. Tutup kendi<br>ellerimle koymuştum en yükseğe, sonra keyifle izlemiştim yüceliğini. Ama yine ben bitirmeliyim. Tutup kollarından indirmeliyim olduğun yerden. Ya da seni ölene kadar yaşatmalıyım içimde... Ne kadar zor bir karar..<br><br>Bir yanım: “Bir daha kimse, hiç kimse onun kadar çok sevilmeyecek”, derken, bir yanım sakin, sessiz...<br><br>Zaman geçiyor, acım dinmiyor. Kapanmıyor yaralarım.. Tükenirken ben, aklımda bir tek sen. Görüyor musun, yine konuşuyorum ama sessizce. Susmayı öğreniyor yüreğim..<br><br>Ama ben kararımı verdim...<br><br>Seninle olduğum zamanları düşünmek bile bana mutlulukların en büyüğünü yaşatıyor..<br><br>Seni Seviyorum ve Ölene Kadar Seveceğim...<br></FONT></FONT></FONT></DIV></I></B></DIV><!-- / message --><!-- sig --><DIV>__________________<br></DIV></DIV>EDITOR}
[Resim: image.php?u=5939&dateline=1190631135]

[COLOR=#000000]

Alıntı
.
Konu: 480

{EDITOR=<DIV><FONT face="Book Antiqua" color=#ff00ff size=5>Seni Seviyorum ve Ölene Kadar Seveceğim... BENDE SENİ BİTANEM ÇOK SEVİYORUM</FONT></DIV>EDITOR}
[Resim: emeesayg8xr1rc0af.gif]

[STRIKE]Ne aradıysam bilki sende bulmuşum.
Senden öncesi yoktu
Seninle var olmuşum.
Sende bütün özlemler.
Sende bütün gelecek.
Beni bende arama.
Ben artik sen olmuşum.
[/STRIKE]

Alıntı
.
Konu: 0

{EDITOR=<DIV>çok güzel .innsan yüreğindeki sevgi kadar yücedir.sevgi karşısındakinden çok sahibini yüceltir&nbsp;(muhammed bozdağ) yaşanmıştır.</DIV>EDITOR}

Alıntı
.