Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
ZENGİNİN PARASINDA FAKİRİ HAKKI VARDIR
Konuyu Değerlendir
  • 26 Oy - 2.5 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 486

İMRAN İBNİ HUSAYN radıyALLAHı anh sunu anlatmısır;
''ALLAH RESULU''nun kızı fatıma hastalanmıstı,kendısı benı de yanına alarak onu zıyaret ettı.Halinı sordu ve hastalıgın sevabını anlatıp sabretmesını istedi.Fatıma:
''-Baba yalnız hastalık mı?Evımde yenecek bısey de yoktur,dedı.''ALLAH resulu s.a.v babalık sefkatıyle bu sözden etkılendi ve gözleri yasardı.Fakat kendisini hemen toplayıp soyle dedı:
''-Yavrum,bunu da hosgör.ALLAH'a yemın ederım,babanda üc günden beri yiyecek birsey bulamamıstır.Rabbımden ne ısteseydım bana verırdı,fakat ben ahıretı tercıh ettım.Yavrum!kocan fakır oldugu için onuda küçümseme.ALLAHa yemın ederım,o dunyada da ahırettede seyyıttır.Sen de cennet kadınlarının seyyıdesısın''...

rabbım onlardan razı olsun
beni bir ben bilirim birde yaradan,bana bir ben lazımım birde anlayan.hz mevlana----------------------------------------------------------------------------------
[Resim: avauser56671gu3.gif]

Alıntı
.
Konu: 313

teşekkürler sema ALLAH razı olsun

Alıntı
.

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.