Forum Hafızoğlu
Hoşgeldiniz
Ziyaretçi. Kayıt Ol !

E-Kitaplar- Aşagıda Yer Alan Kitap İsimlerine Tıklayarak Sitemiz Üzerinden Okuyabilirsiniz.

| kitapPeygamberimizin Hayati | kitapSevgili Peygamberim | kitapSiyer-i Nebi | kitapKütübü Sitte | kitapZulmün Tarihi | kitapAdabı Muaşeret | kitapAteizm Ve Eleştirisi|
| kitapKıymetsiz Yazılar | kitapYaşayan Hurafeler | kitapNamaz-Oruç-Haç-Zekat-Kurban... | kitapMuhtasar Osmanlı Tarihi | kitapOsmanlıca-Türkçe Sözlük | kitapİslami Sözlük|
| kitapMübârek Gün Ve Gecelerde Yapılması Tavsiye Edilen Duâ Ve İbâdetler|
| kitapSahabelerin Hayatı | kitapDini Bilgiler | kitapYahudiliğin Gerçek Yüzü | kitapAile Saadeti | kitapElmalılı Tefsiri| | kitapÇocuk Eğitimi|
araz'da ( kahraman)
Konuyu Değerlendir
  • 11 Oy - 2.82 Ortalama
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Konu: 723

bir adam çok sevdiği bir kadına şiirler yazıyordu.sonra o kadın ansızın onu terk etti.adam kadının ardından şiirler yazmaya devam etti.daha çok yazdı.ve günün birinde
çok ünlübir ozan oldu.yıllar sonra kadının yaşadığı kente gitti ve büyük bir şiir dinletisi sundu.dinleti bittinde kadın kolunda kocası ile çıkışa geldi ve adama ''merheba'' dedi. kadın,''beni tanıdın mı ''dedi.adam ''hayır tanımadım'' dedi.''nasıl tanımazsın!uğruna şiirler yazdığın kadınım ben.seni şair yapan kadın''dedi kadın.adam kadının gözlerine baktı ve şöyle dedi:''keramet sende olsaydı,kolundaki adam da şair olurdu...''
[Resim: lvbackni1qb7po7.gif]

Alıntı
(En son düzenleme: 08-01-2009, 20:15 Toprak.) .

Foruma Git:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcı(lar): 1 Ziyaretçi

Türkçe Çeviri : MyBB Türkiye
MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.