![]() |
Aşk Şiirleri - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Duygularımız (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=79) +--- Konu: Aşk Şiirleri (/showthread.php?tid=9753) Sayfalar:
1
2
|
Aşk Şiirleri - Sema - 13-01-2008 Aşk Şiirleri Anlattıkça kış vuruyor satırlarıma Anlattıkça üşüyor, anlattıkça ısınıyor yüreğim. Bugün sardunyalarım da açmadı Belki de küskün renklere Ellerimde günah gibi yaşayamadıklarım Sensiz soluyorum anlayacağın Mavi mavi ölüyorum Duyuyor musun, orada mısın, Var mısın, yok musun? Bir tek şeyi unutma! Seni sevdim ben. Yanarak, yıkılarak Aklıma her geldiğinde ağlayarak.... ALINTI Cvp: Aşk Şiirleri - Sema - 13-01-2008 Her Şey Sende Gizli Yerin seni çektiği kadar ağırsın, Kanatların çırpındığı kadar hafif.. Kalbinin attığı kadar canlısın, Gözlerinin uzağı gördüğü kadar genç.. Sevdiklerin kadar iyisin, Nefret ettiklerin kadar kötü.. Ne renk olursa olsun kaşın gözün, Karşındakinin gördüğüdür rengin.. Yaşadıklarını kâr sayma Yaşadığın kadar yakınsın sonuna ne kadar yaşarsan yaşa, Sevdiğin kadardır ömrün.. ALINTI Cvp: Aşk Şiirleri - Sema - 13-01-2008 Seni Seviyorum2 ilik bir rüzgar esti, Nereden geldi bilmiyorum... nereye gidiyorsun diye sordum.. Özlenen herseye dedi.. Aklima sen geldin. cünkü özlenen bir tek sendin... Eger insanlara bos elimi uzatir ve birsey alamazsam cok üzücü; Ama asil ümitsiz durum; Dolu elimi uzatip kabul edecek kimseyi bulamamamdir... Hic yüz vermedim günese bugün.. Resmini gösterip hava attim ciceklere.. Adini zipkinla kazdim gögün en yüksek yerine... Bir de SENi SEViYORUM diye bagirdim duydun mu? Hayalin hafizamdan silinene kadar, izdirabin saclarim dökülene kadar, Aglamaktan gözlerim kör oluncaya kadar Her dakika Seni Sevecegim... Sen hic Bugulanmis cama "SENi SEViYORUM" yazip, Harflerin arasindan disariyi seyrederek, Kar taneleri altinda Sevdigini hayal ettin mi?? Seni ne yagmurlar, seller koparabilir kalbimden, Ne de deli gibi esen firtina, cünkü bir agacin topraga kök salmasi gibi baglandim sana.. Kulaklarim sessizlige, gözlerim sensizlige, Gönlüm katlanirsa derde, Anlami yok yasamanin.. Nefes almak bosuna.. Senin olmadigin yerde ... Bulutlarin gözyaslari pencerene vururken, Düslere daldigin bir gecede, Hangi hayaller sana uyumayi unutturuyorsa, Gelecek sana onlari yasatsin... icinde öyle umut tasi ki Onu senden kimse alamasin. Gözlerin hep gülsün, mutlulugu hep sende arasinlar. Ama onu kalbinde öyle sakla ki, Gercekten isteyen bulsun... Her aya bakisinda beni hatirla, Yildizlar gözlerine takilirsa, Gözlerine baktigimi sakin unutma, Bir yaprak düserse avuclarina, Ellerimdir sakin birakma.... Hayatin bir sevgi öpücügü kadar doyumsuz, Sevinc gözyaslari kadar güzel, Seven bir kalp kadar heyecanli, Askin dokusu kadar masum, Bir gül kadar gururlu olsun...Askin Kalbindeyse.. Mutlulugun elindeyse, istedigin iki kelimeyse SENi SEViYORUM... ALINTI Cvp: Aşk Şiirleri - Sema - 13-01-2008 SENİ SEVİYORUM ! Sadece kim oldugun degil, sen oldugun icin ve seninle beraberken kim oldugumu, benligimi anladigim icin. SENİ SEVİYORUM ! Sadece kendine yaptiklarin icin degil, bana kattigin güzellikler icin. SENİ SEVİYORUM ! İcimdeki cocugu, sakli kalmis ben'i yeryüzüne cikardigin ve sana ihtiyacim oldugu her an tüm duyarliliginla yani basimda oldugun icin. SENİ SEVİYORUM ! Elini kalbimin üzerinde hissettigim zaman, üzüntülerimi alip, onlarin yerine simdiye kadar hic kimsenin basaramadigi o sicakligi, o ictenlik isigini bana duyurmayi basardigin icin. SENİ SEVİYORUM ! Hayatimi kutsal bir sevgi tapinagina cevirdigin ve her günümü yasam senligine, unutulmayan siirlere dönüstürdügün icin. SENİ SEVİYORUM ! cünkü, sen, simdiye kadar hic basaramadigim seyleri, kendimle dost ve barisik olmayi ve hic bir zaman tadamadigim kadar mutlu olmami sagliyorsun. ve bütün bunlari yalnizca sözlerinle, dokunusunla yada isaretle degil, kendin olmakla yapiyorsun.. ALINTI Cvp: Aşk Şiirleri - Sema - 13-01-2008 Ne Kaybederdin Bir günah isledim bin af diledim Üstünde durmasan ne kaybederdin? Hemen her firsatta bir tokat gibi Yüzüme vurmasan ne kaybederdin? Neyin eksilirdi beni affetsen ? Ne vardi kalbimi tekrar fethetsen ! Ne olur birazda bizden bahsetsen Hep onu sormasan ne kaybederdin? Evli olmasakta keyfe kederdi Gönül nikahimiz bize yeterdi Seytana uyupta bu kadar derdi Basina sarmasan ne kaybederdin? Yakami tutmasan yargilar gibi Ahiret gününde sorgular gibi Her yerde hatami sergiler gibi Önüme sermesen ne kaybederdin? Üstüme gelmesen sikana kadar Üzmesen canimdan bikana kadar Dag gibi sabrimi yikana kadar Dilini yormasan ne kaybederdin? Kanattin yarami günbegün desip Paramparça oldun gözümden düsüp Çilgin seller gibi haddini asip Üstüme varmasan ne kaybederdin? Hiç sansin kalmadi dönsende geri Yitirdin verdigim bütün degeri Askina emanet ettigim yeri Bu kadar kirmasan ne kaybederdin? ALINTI Cvp: Aşk Şiirleri - Sema - 13-01-2008 Nasil Olduysa Nasil olduysa birden adimi unuttum adini unuttugum o sicak sehirde yildiz alacasi yüzen bir zakkum yanimda o hayal kiz ikide birde yolumu gözlerine bakip buldugum sahi ben ne hirçin bir çocuktum ele avuca sigmaz akli fikri siirde misra misra basimi belaya soktum Izmir cezaevi dokuzyüz kirk bir'de kasla göz arasi liseden kovuldum inanmakta geç sevmekte çabuktum bazen yasadiklarim aklima gelir de kaç kere umutsuzlugun yolunu tuttum istenmeyen adam hemen her devirde hemen her devirde atesten bir buluttum binlerce umuttan belki bir umuttum.. ALINTI Cvp: Aşk Şiirleri - Sema - 13-01-2008 [ Koskoca Okyanustayim Koskoca okyanustayim, Ufka dogru gidiyorum. Gemisiz bir adadayim, Ögretmenim, gemi istiyorum… Koskoca okyanustayim, Gelecegi bilmiyorum. Bilgisizce bataktayim, Ögretmenim, Ögret Istiyorum… Koskoca okyanustayim, Derinligi bilmiyorum. Tehlikelerden habersizim, Ögretmenim, söyle istiyorum… Koskoca okyanustayim, Yüzmeyi hiç bilmiyorum. Ufka dogru bakiyorum. Sag ol Ögretmenim, gidiyorum… b] ALINTI[/b] Cvp: Aşk Şiirleri - Sema - 13-01-2008 SENİ SEVİYORUM sevmek; bakmak değil görmekse eğer, sevmek; yanındayken başını omuzuna koyabilmekse eğer, sevmek; yanındayken yalnızlığı unutmaksa eğer, SENİ SEVİYORUM.... * * * * * sevmek; senle iken yere daha sağlam basabilmekse eğer, sevmek; yokluğunda seninleymiş gibi hissetmekse eğer, sevmek; hayallerine senide sokabilmekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; yatağa uzandığında, seni düşlemekse eğer sevmek;sen üşüdüğünde gölgemle seni ısıtmaksa eğer, sevmek; sevdiğini çıklık çığlığa söylemekse eğer, SENİ SEVİYORUM * * * * * sevmek; el ele tutuştuğunda kalbinde bişeylerin kopmasıysa eğer, sevmek; gözgöze geldiğin de hiç kıpırdamadan bakabilmekse eğer, sevmek; kalbini kalbinde hissetmekse eğer, SENİ SEVİYORUM ALINTI Cvp: Aşk Şiirleri - Sema - 13-01-2008 Sen ve Ben Sen: Sevgisin yüreğimde taşıdığım Sen: Gül goncasısın her gün kokladığım Sen: Yüreğimde yanıveren ateşsin Sen: Yüzüne bakmaya doyamadığım Ben: Bütün sevgimi sana vereceğim Ben: Yollarına gülleri sereceğim Ben: Yüzünü bir gün bile göremezsem Ben: Senin için mecnuna döneceğim Sen: Karlı dağlarımda açmış çiçeksin Sen: Çiçekli kırlarda ki kelebeksin Sen: Hiçbir zaman yakalayamadığım Sen: Eşi bulunmaz kanatsız meleksin Ben: Olsam senin için bir bal arısı Ben: Koynuna girsem bir gece yarısı Ben: Konuversem kalbinin üzerine Ben: Olsam yüreğinin diğer yarısı. ALINTI Cvp: Aşk Şiirleri - Sema - 13-01-2008 !!!!!!! SeNsİzLiK !!!!!!!!!!! SEN HİÇ GÖRMESEYDİM SENİNLE TANIŞMASAYDIM AŞKIMI FİLİZLEMESEYDİM NE OLURDU KARŞILAŞMASAYDIK.. ŞİMDİ BEN SANA AŞIK OLDUM AMA SEN BAŞKASINA AŞIK KAVUŞAMICAZ HİÇ BİRZAMAN AMA ŞUNU BİL SENİ HİÇ UNUTMUCAM!!! ALINTI |