![]() |
Tabu...(yeni kelimeler) süpper!!! :D :D - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Muhabbet ve Geyik Bölümü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=119) +---- Forum: Fıkralar (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=164) +---- Konu: Tabu...(yeni kelimeler) süpper!!! :D :D (/showthread.php?tid=969) |
Tabu...(yeni kelimeler) süpper!!! :D :D - psychomax13 - 04-07-2006 Kelime: makas -böyle delikleri var parmagini içine sokuyosun sonra oynatiyosun uçları uzun hareket ediyo -o ne ya (uzun süre anlattiktan sonra) -lan gerizekali 2 deligi var onun içine parmak sokuyon hareket ediyo -burun - ? -karistirinca oluyo ööle -salak ucu uzun mu !!???? Kelime: maraton -mitsubisinin otobüsünü söyle -prenses! -bi önceki model? -maraton Kelime: kestane -basin belada neyi çizdirirsin? -kestane! Kelime: hamile -hani atiyorum biz ileride ne yapabiliriz? -evlenebiliriz -atiyorum sonra ne olabilir? -benden niye bu kadar kaçırıyosun!!! (ve iki lafin arasında film kopar) Kelime: eskimo - kutupta yasarlar - (hep bir agizdan) ayiiiiiii - yok insan olanlari - hee eskimo Kelime: berlin duvari - hani avrupa'da bi ülkee.. - berlin duvari !!! Kelime: iskolik -sen nesin? -neyim? -hani geç saatlere kadar kaliyosunya bankada! -enayi!!!! -yo ya.. -dangalak -ya öyle demek istemedim ya! Kelime: Gazete x: Bir tür haberlesme araci y: Telefon x: Devam et y: internet, televizyon, radyo x: Ya kagittan olur, y: dergi x: Büyük boyda acarsin okursun kocaman... y: Kitap x Allah belani versin be yuhhh.. Kelime: Kapuska -Bu ne yaa? Abi ben bunu anlatamam! (Pas dedikten sonra,) - igrenç bi yemek.. -Kapuska !!! Kelime: Yasemin'In Penceresi Anlatici: "Hani böyle ünlü birisi var herkesi konuk ediyor sonrada iste güzel anilar yasiyolar. Cevaplayici: Çagla Sikel Anlatici: Ne çaglasi oglum Cevaplayici: Hani herkesi evine aliyo ya sonra da Anlatici: Uff bosver devam edelim hüzünlü seyler yasiyolar Cevaplayici :..??!! Anlatici: Hani kadinin adi bir çiçek adi sonra ikinci kelime de evdeki bir nesnenin adi? Cevaplayici: Menekse'nin Donu Topluluk Iptal, Anlatici aglar) Kelime: bes para etmez ben: baba benim değerim ne kadar?; baba: dunyalar kadar kizim; ben: baba dunyanin değeri ne kadar?; baba: bes para etmez kizim.... )) kelime: papatya -hani geçen yaz piknikte sana takmistim ya -grup: ?!?!?!?!?!?!?!? kelime: dövme hikaye: (kelimeler:igne,deri,ejderha,resim...) gökhan:hani ben hep elimi kaldirinca sen ne dersin!? fundaÖVME abijim! gökhan:aferm söle adam ol! kelime: Hakan Sükür anlatan:Hani,kütük?! grup:Hakan Sükür! kelime: Çöp Ögütücüsü hikaye: B: Sizin evde mutfakta, lavabonun altinda ne var D: Boru B: Hayir Baska D: Cöp Kutusu B: Kes D: Kutusu B: öteki D: Çöp B: hah!. Simdi ikincisi biseyi küçültmek. D: Ufalamak B: hayir! Baska, kesmek, parçalamak. D: Ögütmek. B: Hah! Kes onu D: Ögüt, ögütcü, ögütücü, B: Evet birlestir D: Çöp Ögütücü B: Hayir ek getireceksin D: Çöp Ögütücü, Çöp Ögüten, Çöp Ögütmek, B: Hayir, Ne içeriz, D: Su B: hah ona benziyor. D: ....... Çöp Ögütücüsu!!! (Süre çoktan bitmistir ve hala ugrasiyor olmalilar!) kelime: kaftan anlatankaf dagindan gitmek ister)hani masallardaki dag. cevaplayan:cudi dagi....? anlatan: lan oglum 3 harfli bir dag... cevaplayan: cud dagi.. ev halki komple yikilir tabii kelime: Tamirat A: televizyonunun çalismama sebebi ne olabilir? B: bozulmustur. A: hah! bisey bozulunca ne yaptirirsin? B: tamir. A: çok güzel! türet bunu. B: neyini türetcem bunun be? A: himzz..essegin büyügüne ne denir? B: at A: çok güsel.birlestir simdi ( umutlanmistir anlatici) B: AT TAMIRI!!! A: karti firlatir, mekani terkeder kelime: Ters takla B:Hani sen hep yaparsin ya.. TERSTEN.. M:hö? nasi yani.. tersten bisey yapmam ben saçmalama.. (süre biter) B:ters taklaydi bee.. M: yuh artik.. ben durmadan ters takla mi atiyom?? kelime: Pele KIZ: Siz ne yapmayi seversiniz? ERKEK: Poker oynamayi, mac seyretmeyi KIZ: Ha ha iste o!! Hani guzel kizlar, kalcali falan (Brezilya'dan bahsediyo) ERKEK: Sergen!!!! GRUP: IPTAL RE: Tabu...(yeni kelimeler) süpper!!! :D :D - Banned - 04-07-2006 puhahahahhaha ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Tabu...(yeni kelimeler) süpper!!! :D :D - EşkiyA - 04-07-2006 yuh ya adamlar Türkçe"yi katletmişler kelime hazinesi yok adamlarda ya ![]() ![]() tşkler |