![]() |
internetten kız isteme devri:) - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Muhabbet ve Geyik Bölümü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=119) +---- Forum: Fıkralar (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=164) +---- Konu: internetten kız isteme devri:) (/showthread.php?tid=707) |
internetten kız isteme devri:) - Efendi - 16-06-2006 *KızEvy: * Selamun Aleykum... Hoş geldiniz. *Talipp:* MSN adresinizi oğlumdan aldım. *KızEvy:* Evet . Kızım söyledi. Bekliyorduk zaten *Talipp:* Sizin evde başka PC var mı? Hanımları da görüşmeye davet etsek *KızEvy: * Tabii ki. Bizim hanım online zaten. Kız da internet cafe de. *Talipp:* Ok... *Kaynana34 konuşmaya katıldı** Oğlananası konuşmaya katıldı * *Talipp:* Hanımlar da geldi. Ben bizim oğlanı da davet ediyorum. *ÇılgınDamat konuşmaya katıldı** BirEvinBirkızı konuşmaya katıldı* *Oğlananası:* Selamun Aleykum... *KızEvy:* Hoş geldiniz hanım efendi *Kaynana34:* Selamun Aleykum... *Oğlananası:* Hoş bulduk efendim *ÇılgınDamat gönderiyor:** CICEK.GIF Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) ÇılgınDamat gönderiyor: CIKOLATA.GIF Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) * *Kaynana34:* Ay niye zahmet ettiniz? Teşekkürler. *Talipp:* Zahmet ne demek? Çam sakızı çoban armağanı. *Kaynana34:* Nasılsınız? İyi misiniz? Ben Hacer. Burcu'nun annesiyim. *Talipp:* İyilik elhamdülillah. Sizleri sormalı. *KızEvy:* İyiyiz çok şükür. *Kaynana34:* Sizler Mersin'denmişsiniz değil mi? *Talipp:* Evet efendim. Sizler de İstanbul'dan *Kaynana34:* Evet efendim. Biz iki yıl önce gelmiştik Mersin'e Çok güzel bir yer. *Oğlananası:* Güzeldir. Bekleriz bize de. *KızEvy:* İnşallah. Bu yaz güneyi düşünüyorduk zaten *Oğlananası:* Yaza kalmasın diyoruz. Beey ! Hadisene... *Talipp:* Efendim. Hanım haklı. Sebebi ziyaretimiz malum. *KızEvy:* Evet efendim. Malumumuzdur. Başımızın üstündedir. Hoş geldiniz. *Talipp: * Evlatlarımız net üzerinden tanışmış, kaynaşmışlar. Bize de vazifemizi yapmak düşüyor. Allah'ın emri Peygamber'in kavliyle Oğlumuz ÇılgınDamat'a kızımız BirEvinBirKızı'nı istiyoruz. *KızEvy:* Evet beyefendi. Sizin de belirttiğiniz gibi evlatlarımız anlaşmışlar. Eh o zaman bizlere de hayırlısını dilemek düşer. *Oğlananası:* Müsaitseniz eğer gelecek ay aile içinde bir nişan yapalım diyoruz. *Kaynana34:* Bekleriz efendim. Biz nişan için gerekli hazırlıkları yaparız. İstanbul'da kalacak yeriniz yoksa biz ağırlayabiliriz. *Oğlananası:* Yok. Zahmet vermeyelim. Çok kalamayız zaten. Dayımın oğlu var. Bostancı'da oturuyorlar. *Kaynana34:* Ayol ne zahmeti? Aşk olsun. Akraba olacağız sonuçta. Hem Bostancı çok uzak. Biz Avcılar'dayız. Yollarda perişan olursunuz. Yerimiz müsait. *Oğlananası:* İnşallah diyelim o zaman. *Kaynana34:* İnşallah efendim. Kızım! Hadisene. *BirEvinBirKızı:* Tamam anneee! *BirEvinBirKızı gönderiyor:** KAHVE.GIF Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) ÇılgınDamat gönderiyor: SOZYUZUGU.GIF Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet...(Alt+F) Reddet (Alt+D) * *Talipp:* Biz müsaadenizi isteyelim artık. Tanıştığımıza memnun oldum. *KızEvy:* Biz de memnun olduk efendim. Şeref verdiniz. *Talipp:* O şeref bize ait. Hoşça kalın efendim. *KızEvy:* OK . Byeee! *Talipp:* Bye! *Oğlananası:* Bye.. *Talipp konuşmadan ayrıldı ** Oğlananası konuşmadan ayrıldı* *Kaynana34: * Bye *BirEvinBirKızı:* Bye *Kaynana34 konuşmadan ayrıldı ** KızEvy konuşmadan ayrıldı * *ÇılgınDamat:* Bye... Şişşt Burcu kız? Gitme bir yere yaw :-) *BirEvinBirKızı:* Hepsi gitti mi? *ÇılgınDamat:* Gittiler gittiler.Nasılsın aşkım? Çok heyecanlandın mı? *BirEvinBirKızı:* Ay! Ölüyorum zannettim :-( *ÇılgınDamat:* Bak çok korkuyordun. Oldu işte aşkım. Oldu :-) RE: internetten kız isteme devri:) - psychomax13 - 16-06-2006 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cvp: internetten kız isteme devri:) - Toprak - 17-02-2008 internetten kız isteme devri ![]() ![]() trajikomik Cvp: internetten kız isteme devri:) - sanalfirari - 17-02-2008 sağolasın güzel paylaşım |