![]() |
Adı Olmayan Şiir - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Duygularımız (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=79) +--- Konu: Adı Olmayan Şiir (/showthread.php?tid=6398) |
Adı Olmayan Şiir - M_Leyla - 27-06-2007 [CENTER]Adı Olmayan Şiir Ölüm kadar zordu gözlerin Ne benim oldular, ne aklımdan çıktılar. Son kadehlerim oldun bazen Bazen yeni bir sigarayı yakış sebebim Şimdi ellerinden uzak olduğum kadar uzağım kendimden, Hiç bitmemiş siyah beyaz bir puzzle gibi hayat Parçaları birleştirmeye korkuyorum Bitince sen çıkarsın diye titriyor ellerim. Ölüm kadar zordu ellerin Ne benim oldular, ne aklımdan çıktılar. Ayrılık şarkıları oldun bazen Bazen buralardan kaçış sebebim Şimdi beyazlar dans ediyor saçlarımda Seyretmediğim siyah beyaz bir film gibi hayat Seyretmeye korkuyorum Bitince sen çıkarsın diye dinmiyor gözlerim Ölüm kadar zordu gidişin Ne benim oldun ne aklımdan çıktın KORAY KARAMANLI [/CENTER] RE: Adı Olmayan Şiir - M_Leyla - 27-06-2007 [CENTER]Besmele Hergün biraz daha yoruyor beni Hasretinle başa çıkamıyorum Hergece bir yerden vuruyor beni Sağ salim sabaha çıkamıyorum Savaşta geçirdim sanki bir ayı Düşmandan almadım ben bu yarayı Giderken verdiğin tek sigarayı Hatıradır diye yakamıyorum Vicdanın halimi hiç mi sormuyor ? Küsecek ne yaptım aklım ermiyor ! Zalimsin demeye dilim varmıyor Tavrına bir isim takamıyorum Yeterki mektup yaz canımı dile Yetmezse uğrunda çektiğim çile Nazar değer diye resmine bile BESMELE çekmeden bakamıyorum...[CENTER]Cemal Safi[/CENTER] RE: Adı Olmayan Şiir - M_Leyla - 27-06-2007 [CENTER]Hepsi Bir[/CENTER][CENTER] [/CENTER][CENTER]Canım ela gözlerin Hep bana baktı da Görmedikten sonra Baksa da bir bakmasa da Sana neler söyledim Hepsini duydun da Anlamadıktan sonra Duysan da bir duymasan da Sen hep böyleydin O damlalar da Değişmedikten sonra Ağlasan da bir ağlamasan da Kıymetini bilmedin Her şey gibi aşkın da Bilmedikten sonra Yaşasan da bir yaşamasan da Defalarca gittin Dönüp kaldın sonunda Sevmedikten sonra Kalsan da bir kalmasan da ... talha bora öğe RE: Adı Olmayan Şiir - M_Leyla - 28-06-2007 [LEFT][/LEFT][CENTER][LEFT]SENSİZ OLMADI[/LEFT] [LEFT]Kaybolan neşemi şarkıda, sazda, Bulmayı denedim, sensiz olmadı, Felekten bir gece çalıp biraz da, Gülmeyi denedim, sensiz olmadı... Hasreti herkesten çok tanıyorum, Bu zehrin üstüne yok sanıyorum, Yaşlı gözlerimden utanıyorum, Silmeyi denedim, sensiz olmadı... Doğmanı bekledim battığın yerden, Dönmeyı bilmedin gittiğin yerden, Beni sarhoş diye sattığın yerden, Gelmeyi denedim, sensiz olmadı... Evlenmiş dediler, çıldıracaktım, Resim, mektup, şiir, ne varsa yaktım, İlmeği kaç defa boynuma taktım, Ölmeyi denedim, sensiz olmadı... [/LEFT][LEFT]cemal safi[/LEFT] RE: Adı Olmayan Şiir - M_Leyla - 28-06-2007 [CENTER]vur da öyle git[/CENTER][CENTER]İdam mahkumunun söz hakkı vardır Bari son arzumu sor da öyle git Arının çiçekte göz hakkı vardır Bir buse için dur da öyle git Madem gidiyorsun bura son durak Ne adres, ne mektup, ne resim bırak Kendinden bir parça bir cisim bırak Saçından birkaç tel ver de öyle git Ardımdan bir damla yaş dökeceksen Adımı andıkça ah çekeceksen Kabrime bir gonca gül dikeceksen Ne olur yaşatma vur da öyle git Hem yıllarca oyna gönül sahnemde Hem perdeyi kapat en mutlu demde Sitem oklarına hedef sinemde Açtığın yarayı sar da öyle git Pişmanlık duyar da dönersen geri Gel de gör aşkından kalan eseri Seyret ateşinin düştüğü yeri Hasretin zulmünü gör de öyle git.. [/CENTER][CENTER]cemal safi[/CENTER] |