![]() |
siz olsaydınız nasıl bitirirdiniz? - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: Hayatın İçinden (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=93) +--- Forum: Edebiyat (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=16) +--- Konu: siz olsaydınız nasıl bitirirdiniz? (/showthread.php?tid=4815) |
siz olsaydınız nasıl bitirirdiniz? - mystrey - 28-01-2007 SİZ OLSAYDINIZ, NASIL BİTİRİRDİNİZ...? Yillar once gemisi batan ve tek basina bir adada yasayan bir adamin hikayesi. Önceleri cok zormus tek basina yasamak.daha dosgrusu yasadigi yer oyle bir yermiski adam ada oldugunu bile bilmiyormus.sahil icerisine 200 mt kadar uzanan bir kumsal ve sonrasinda yükselen cok buyuk bir dagladam aylar gectikce kendine orada bir yasam kurmus. bir kulube yapmis.sonrada kucuk bir bahce! Orada cesitli meyveler sebzeler yetistirmeye baslamis.zamanla cok sevmis orayi.yalnizligi bile aklina gelmiyormus. Geceleri ise dagin karsisina oturur oranin arkasinda neler oldugunu hayal edermis.gel zaman git zaman bu adamda büyük bir merak haline gelmis.o kadar cok merak ediyormuski oranin arkasini bir gun kalkmis toplamis cantasini almis sirtina vurmus kendini daglara! gunler haftalar birbirini kovalamis.cok zorlanmis ama inatciymis. illaki gorecegim o dagin arkasini diyormus.ve sonunda zirveye ulasmis. Buyuk bir keyifle oturmus.attik zirve ile arasinda 1-2 mt var.ve ayaga kalkip bir iki adim yuruse dagin arkasini gorebilecek! sonra birden durmus.kendi kendine demiski"iyide ben hep bu dagin arkasini gormeyi hayal ettim.orada güzellikler vard.sehirler belki bir kasaba belki insanlar belki mukemmel yemyesil bir vadi!ben hep bunlari hayal ettim ama ya hiçbir sey yoksa! ya daha yuksek bir dag varsa.yada deniz varsa ve burasi gercekten bir adaysa! o zaman ben ne yapacam. hayallerimi calmis olmayacakmiyim. Kendi hayatimda kolay kolay yasamak varken risk almak niye!! ama ya dagin arkasinda hayallerim beni bekliyorsa! hayallerim oradaysa! ve adam düsünmüs düsünmüs düsünmüs sonra ................... hikaye bitmis)))) yazar hikayeyi burada bitirmis cunku buradan sonrasini siz yazin demis.sonucta herkesin asacagi bir dag var.yada asmak istedigi yada asmaktan korktugu! herkesin hayatinda boyle donum noktalari var! ya basini kaldiracaksin ilerisini goreceksin yada kafani egip kendi yasantina geri doneceksin.kendi yasadigin mutluluklara kurdugun hayallere... Siz olsaydiniz bu hikayeyi nasil bitirdiniz...? Cvp: siz olsaydınız nasıl bitirirdiniz? - Adem52 - 28-01-2007 ben olsam söyle bitirirdim yazar zaten söylemiş odağın arkası deniz oraya kadar çıkmışsın bak ne gördün deniz dön geri sahile yaşamaya devam et akşaları ateş yak belki geçem bir gemi seni farkeder de alır diye yada yakınlarda başka bir geminin batmasını bekle belki bi kaç insan daha gelir en azında canın sıkılmaz bide adayı iyice keşvet belki işine yarayan bişeyler bulursun Cvp: siz olsaydınız nasıl bitirirdiniz? - M_Leyla - 28-01-2007 ben her olumsuzluğa karşı gidip görürdüm boşa hayel peşinde olmazdım dağın ardında kurduğum hayaller varsada bir an önce kavuşmuş olurdum. ya birde meraktan çatlardım ![]() Cvp: siz olsaydınız nasıl bitirirdiniz? - Kayranalan - 29-01-2007 bende gidip görürdüm. yoksa içimde uhde kalırdı. Hem gidip görsemde insan yine uzun zaman yaşadığı yani alıştığını ister bence ve özlem içinde geri döner.ve bende dönerdim. |