![]() |
BaŞ Ucumda Kİ AŞkindi - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Duygularımız (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=79) +--- Konu: BaŞ Ucumda Kİ AŞkindi (/showthread.php?tid=3458) |
BaŞ Ucumda Kİ AŞkindi - S_MecnuN - 12-11-2006 BaŞ Ucumda Kİ AŞkindi -------------------------------------------------------------------------------- Elimin tuttuğu gözümün gördüğü de yalan olabiliyormuş. anladım ki sen bana güneş olmak yerine gündüzlerimi de gece yapmak istedin.. Yıldızım ol demeyeceğim sana o karanlık gecelerde o geceler dahi zifiri bir karanlıkta hoş çakal aşk sende kalsın.. mavi bir yalan sundu kalbim bana mavi bana göre hayatın rengiydi.. mavi bende bir gülümseme nedeniydi.. sonrası yok demiştim.. senden sonrası yok senden ÖTE'si yok demişti yüreğim senden ğayrısı ölüm olsun diyerek dua etmiştim hani nerdesin demiyorum ama aşkın baş ucumda duracak bir kitap gibi.. ama açıp okumayacak gözlerim.. Elimin uzanmadığına yüreğim nasıl dokunsun ki ? ? ? Cvp: BaŞ Ucumda Kİ AŞkindi - S_MecnuN - 12-11-2006 senin için ben sevdandan geçtim- dostluğunu olsun bırakamaz mıydın senin için ben sevdandan geçtim ki yalnızlığa kaldım... yani dostluğunu da mı birşeylerle satın almalıydım... içim geçiyor bil istiyorum oysa karanlığıma bir kibrit çakamıyorum sebebi gidişin sebebi yokluğun sebebi sensin ve sendin herşeyimin... bunu ister sanırdım bir sevgili en çok sevgi bu olmalıydı : mekana ve zamana koşullu olmayan... ki ben gidişini olsun anlamıyorum nereye gittiğini düşünmekten çoktan vazgeçtim... şimdi yine gri mi gri bütün gökyüzü... birazdan ne olacak hiç bilmiyorum... yarılsın istiyorum gök yıldızlar düşsün... duygularına olsun sahip çıkamaz mıydın kendini yaşamayı hiç mi özlemiyorsun... sevgileri karşılığında senden seni istiyorlar anlamıyor musun... Cvp: BaŞ Ucumda Kİ AŞkindi - S_MecnuN - 12-11-2006 ayaklarıma dökülen yağmur değil ıslanmıyor üstüm başım gömleğimdeki kan lekesini çıkaracak bir deterjan yok henüz kanayan kalbin lekesini ne çıkarır ne çıkarır ellerinde kalmış sevgilinin bebek kokusunu ardına bakmadan yitip giden yar kalbimde ki hançerini çekte git bırak sızmasın kan akacaksa aksın aksınki bitsin bu işkence , bu kahır bitsin bu yabancı kaldığım dünyanın tüm ezgileri herşey sussun , kararsın ışıklar kimse görmesin gömleğimdeki kan lekesini sonra nasıl anlatırım beni bir kedi yavrusu gibi bu hayatın içinde bırakıp gittiğini Cvp: BaŞ Ucumda Kİ AŞkindi - S_MecnuN - 12-11-2006 nefrettir belki, sana duyduğum bu hisler, kim bilir.. belki bitmiş aşktan bir kalıntıdır sadece.. bitmiş aşkın kalıntıları vardır her aşığın yüreğinde ben de olduğu gibi... sana duyduğum nefret her zaman bır kat daha büyüyecek sen içimde sadece nefret olacaksın... Cvp: BaŞ Ucumda Kİ AŞkindi - S_MecnuN - 12-11-2006 bu sabah her zamankinden daha erken kalktım demiştim ya, son satırlarım da farklı olacağım sana nefret duymak ta artık bir farklılık oldu ben de hayatıma giren en büyük farklılık nefretimsin... Cvp: BaŞ Ucumda Kİ AŞkindi - S_MecnuN - 12-11-2006 günlerden perşembe, yine sen geldin aklıma anılarım, bir bir dizildi sanki önüme.. acı cek dercesine... resimler geldi tek tek gözümün önüne.. sadece unutmak istedim unutmak dunyada aşk ugruna gösterilebilecek en büyük başarıdır bence.. kim unutabildi ki unutanları ben unutayım.. Cvp: BaŞ Ucumda Kİ AŞkindi - S_MecnuN - 12-11-2006 dönm£y£c£ğim sana artık silm£y£ceğim saht£ gözyaşlarını.. git, bak s£n d£ başının çar£sin£ yalvarsan da dönm£y£c£ğim artık.. |