![]() |
İbret dolu bi olay - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Muhabbet ve Geyik Bölümü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=119) +---- Forum: Fıkralar (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=164) +---- Konu: İbret dolu bi olay (/showthread.php?tid=3274) |
İbret dolu bi olay - M_Leyla - 08-11-2006 Bu olay, Marmara Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı Bölümü'nü 1993 yılında bitiren Dilek isimli bir kızın başından geçmiş. > >> >>(Böyle anlatılıyor, soyadı yok) Dilek bir gün > >> >>okuldan çıkmış, durakta > >> >>minibus bekliyomuş. Yalnız korkunç yağmur > >> >>yağıyormuş bu arada. Kızın önüne > >> >>bir araba yanaşmış. İyi giyimli, temiz yüzlü bir > >> >>genç, "yanlış anlamayın > >> >>n'olur. Ben de yakın zamana kadar öğrenciydim. > >> >>Islanmayın, gelin ben sizi > >> >>uygun bi yere kadar bırakayım" demiş. Dilek, başta > >> >>biraz tereddüt etmiş ama > >> >>çocuğun iyi niyetine inanmış ve arabaya > >> >>binmiş.Yolda sohbet filan etmişler. > >> >>Hoslanmışlar birbirlerinden. Çocuk, > >> >>lütfen izin verin sizi evinize bırakayım. Bakın > >> >>yağmur da > >> >>iyice hızlandı" demiş, Dilek kabul etmiş tabii. > >> >>Sohbet > >> >>iyice koyulaşmış. Kızın evine gelmişler, bu arada > >> >>telefon değiş tokuşu > >> >>yapmayı da ihmal etmemişler. Dilek çok etkilenmiş > >> >>çocuktan. O hafta her > >> >>telefon çaldığında yüreği hop etmiş, "Ay benimki mi > >> >>arıyor?" diye telefona > >> >>koşmuş. Ama arayan olmamış maalesef. Dilek yüzünü > >> >>kızartıp çocuğu aramaya > >> >>karar vermiş, "Belki numaramı kaybetmiştir, > >> >>n'olucak ki ben arasam" deyip > >> >>kandırmış kendini. Telefonu ağlamaklı bi kadın sesi > >> >>açmış. Meğer teyze, > >> >>bizim çocuğun annesiymiş ve hıçkıra hıçkıra, > >> >>oğlunun trafik kazasında öldüğünü söylemiş. > >> >>Anlattıklarından Dilek anlamış > >> >>ki, çocuk onu bıraktıktan 5 dakika sonra yapmış > >> >>kazayı. "Keşke eve > >> >>bırakmasaydı. Benim bunun sorumlusu" diyerek hemen > >> >>kendini suçlamaya > >> >>başlamış. Suçluluk duygusundan kurtulmak > >> >>için teyzeden adresi almış, "En azından > >> >>başsağlığına gideyim bari" diye > >> >>düşünmşü. Ziyaret ağlamaklı ve de yaşlı geçmis. > >> >>Ayrılma vakti geldiğinde > >> >>iyice havaya giren kız, "Bana oğlunuzdan bi hatıra > >> >>verir misiniz? Onu > >> >>gerçekten çok sevmiştim" demiş. Bunun üzerine anne > >> >>içeriye gitmiş, > >> >>döndüğünde elinde çocuğun kaza günü üzerinde olan > >> >>gömlek varmış. Üstelik de > >> >>hala kanlar içindeymiş gömlek. Dilek çok kötü > >> >>olmuş, gömleğin niye > >> >>saklandığı! ve niye ona verildiği anlamsızlığına > >> >>rağmen yine de kadını > >> >>kıramayıp almış kanlı gömleği. Ama eve gelir gelmez > >> >>ilk işi gömleği yıkayıp > >> >>ütülemek olmuş. Bütün gece gömleğe baka baka, > >> >>ağlamış. Sürekli de, "Onu ben > >> >>öldürdüm, onu ben öldürdüm" diye tekrar ediyormuş > >> >>kendi kendine. Artık > >> >>ağlamaktan bitap düştüğünde gömleği yastığıinın > >> >>altına koymuş ve yatmış. > >> >>Sabah uyandığında kendini daha iyi hissediyomuş. > >> >>Ama yastığı kaldırdığında > >> >>bir de görmüş ki gömlek yine kanlar içinde. > >> >>İnanamamış bu duruma. > >> >>"Herhalde dün o kafayla iyi yıkayamadım" diyerek > >> >>yeniden yıkamış gömleği. > >> >>Ama ertesi sabah da hiç bi değişiklik yokmuş > >> >>gömlekte, yine kanlar > >> >>içindeymiş. Bunun üzerine Dilek girdiği ruhsal > >> >>çöküntünün de etkisiyle bir > >> >>hocaya > >> >>gitmeye karar vermiş. Çünkü başına gelen olayı > >> >>mantıksal olarak bir türlü > >> >>açıklayamıyormuş. Çevresinden edindiği bilgiyle > >> >>değerli bir insan olan Rıza > >> >>hocayı bulup olayı başından sonuna anlatmış. Rıza > >> >>hoca uzun uzun dualar > >> >>okuduktan sonra Dilek? e gömleği neyle yıkadığını > >> >>sormuş. Dilek de tam iki > >> >>kez deterjanla yıkadığını, ilk başta gömleğin > >> >>temizlendiğini fakat sabah > >> >>tekrar kanlar içinde olduğunu ağlayarak anlatmış. > >> >>Bunu duyan Rıza hocanın > >> >>gözleri faltaşı gibi açılmış ve ellerini Dileğin > >> >>kafasına dokundurarak > >> >>sorunun çözümünü söylemiş : > > >> >> > > >> >> > > >> >> > > >> >> > > > >> >>"A benim salak kızım, hiç normal deterjanla kan > >> >>lekesi çıkar mı? > >> >> > >> >>Hem renkli hem de renksiz çamaşırlarında ARİEL > >> >>kullanmalısın!" > >> >> > >> >>hehehehehe... > >> >> > >> >>nasıl ama??? RE: İbret dolu bi olay - EsrikMavi - 08-11-2006 aayyy yaaa bende heyecanlı heyecanlı okuyorumm ellerine sağlık yaa gerçekten çok güzel olmuş ![]() RE: İbret dolu bi olay - kybele_45 - 08-11-2006 YUH YA BUKADARINADA PES OLMAZKİİ BÖYLE NEYSE ....AMA ÇOK GÜZEL OLMUŞ..... RE: İbret dolu bi olay - S_MecnuN - 08-11-2006 ülen sen adamı katil edersin ya. ben daha önce okumuştum ama sonunu unutmuşum cadıııııııı. sağol güzel paylaşımdı.... RE: İbret dolu bi olay - kosavalı - 08-11-2006 bizde heycanlı heycanlı okuoz sonuna baksana bence ariel kullan masın alo kullansın o tek yıkamada cıkarır ![]() ![]() ![]() RE: İbret dolu bi olay - Bluesky - 08-11-2006 YA KARDEŞİM ARİEL DEĞİL O TÜRK MALI DEĞİL ARAP SABUNU İLE YIKAYIN BARKOT NO:869 |