![]() |
işte benim şarkımmmmmm - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: Hafızoğlu Forum Genel (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=1) +--- Forum: Serbest Kürsü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=5) +--- Konu: işte benim şarkımmmmmm (/showthread.php?tid=3147) Sayfalar:
1
2
|
işte benim şarkımmmmmm - S_MecnuN - 01-11-2006 Kar ayaza kesiyor içim üşür Vur yüreği zalimce aşka düşür Meşk nerede sevdiğim gözüm söyle Az gelir az yaşamak bana böyle Yar yüreğinin deli bekçisiyim Sevdanın kapında nöbetteyim Kar beyazı düşüyor siyah saça Yar adını koyuver ölüm kaça Bir iptir bedeli çek deme sakın An gelir ödenir Her saat sesinde gitmelerin korkusu Her günün sonunda birikir yokluğunun tortusu Dilinden düşmüyor kolaysa gelde al İçimden söküp aşkını Çektiysen kahrımı helal et hakkını Zorlu sevdam hoşçakal Cvp: işte benim şarkımmmmmm - mystrey - 28-01-2007 Her şey kopar gidermiş kendi zamanından Akan bir su gibi avuçlarından Bir varmış bir yokmuş masal misali Kendine bakarsın kendi arkandan Beklemek boşuna yarın dün değil Yaşadıkların artık bugün değil Ayrılık her şeyde her bir yanında Dönmek artık mümkün değil Oysa sen varsın orda Sen varsın orda Bir soluk bekleyiş kaplar içini Unutur gidersin bazen kendini Ilık bir gözyaşı yağmur misali Düştükçe anlar aklından geçeni buda benim şarkım Cvp: işte benim şarkımmmmmm - Adem52 - 28-01-2007 uzun ince bir yoldayım bilmiyorum ne haldeyim gidiyorum gündüz gece devamını hatırlayamadım buda benim şarkım Cvp: işte benim şarkımmmmmm - Kayranalan - 29-01-2007 Seninle tattım ben her mutluluğu Bırakıp gidersen bil ki yasamam Ömrümden canımdan ne istersen al GÜLÜ SUSUZ SENİ AŞKSIZ BIRAKMAM Üşüdüm diyorsan güneş olurum Yanarım sevginle ateş olurum Dolarım havaya nefes olurum GÜLÜ SUSUZ SENİ AŞKSIZ BIRAKMAM Gönlündeki derdi siler atarım Ümit pınarıyla coşar akarım Kış göstermem sana ben hep baharım GÜLÜ SUSUZ SENİ AŞKSIZ BIRAKMAM Buda benim şarkım.. RE: işte benim şarkımmmmmm - gökkuşağı-99 - 06-03-2007 {EDITOR=<DIV><FONT size=4> Dün gönlümle dertleştik ağladık için için ,boşa geçen yıllara sevgilım senin için yinede pişman değil gönül sevdiği için dökülen şu damlalar benim sevgi bağlarım.</FONT> </DIV>EDITOR} RE: işte benim şarkımmmmmm - Kayranalan - 06-03-2007 {EDITOR=<DIV>evet ![]() RE: işte benim şarkımmmmmm - YurtseveN_1881 - 30-05-2007 ilk şarkıyı çok severim yav, hayatımın şarkısı diyebilrim, paylaşımlarınız için tşk ederim. RE: işte benim şarkımmmmmm - asudeelif - 07-06-2007 Bu da benim şarkım; Yücel Arzen - Kimseler Bilmez ey benim nazlı ceylanım severim severim kimse bilmez bir ateş düştü ki başa tüterim kimseler bilmez ey benim nazlı çiçeğim severim severim kimse bilmez bir ateş düştü ki başa tüterim kimseler bilmez bak şu kalbimin işine saldı sevdayı başıma gece gündüz aşk ateşi ile yanarım yanarım kimse bilmez ben aşığım ben aşığım değmeyin dostlar bugün benim için ötsün kuşlar ne olur bugün benim için essin rüzgar otobüslere bugün bilet atmayın parasız götürsün dolmuşlar bugün,bugün pazar şiirini benim için yazmış olmalı nazım mutlaka benim için yazmış olmalı çiçekler benim için açsın,yağmur benim için yağsın ben aşığım… varın söyletin hayına girmesin benim kanıma bir ateş düştüki başa tüterim kimseler bilmez bak şu kalbimin işine saldı sevdayı başıma gece gündüz aşk ateşi ile yanarım yanarım kimse bilmez ben aşığım değmeyin dostlar bugünde benim için akmasın trafik benim için ağlamasın hiçbir çocuk günü geldi ama ödemiycem kiramı borçlarımı ödemiycem bu gün ne olduysa oldu seni sevdiğimi anladım istanbul bile güzel gözüktü gözüme,bizim gözüktü bir türkü tutturdum gevheriden onu bile güldürdüm halime bak şu kalbimin işine saldı sevdayı başıma gece gündüz aşk ateşi ile yanarım yanarım kimse bilmez [SIZE=3] RE: işte benim şarkımmmmmm - DilaraAUS - 09-06-2007 [CENTER][HIGHLIGHT=#fdeada][SUP]budan benim [/SUP][/HIGHLIGHT] [SUP][HIGHLIGHT=#fdeada][/HIGHLIGHT][/SUP] [SUP][HIGHLIGHT=#fdeada][/HIGHLIGHT][/SUP] [SIZE=3]Agla yarali kalbim hepsi yalan, [CENTER]Agla bir avuc kuldur elde kalan Artik savrulup gitsende ruzgara Agla mazidir simdi senin olan Yarali yarali yarali kalbim Dokundugum el yalan, Sakindigim gul yalan Sel akar kum olur [CENTER][SIZE=3]Geriye kalan Agla yarali kalbim hepsi yalan, [CENTER][SIZE=3]Agla bir avuc kuldur elde kalan[/CENTER] RE: işte benim şarkımmmmmm - hüzün çiçegi - 30-07-2007 Kar beyazı düşüyor siyah saça Yar adını koyuver ölüm kaça Bir iptir bedeli çek deme sakın An gelir ödenir Her saat sesinde gitmelerin korkusu Her günün sonunda birikir yokluğunun tortusu Emegine sağlık can kardeşim.. |