![]() |
PİRPİRİM CACIĞI (MALATYA) - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: Hayatın İçinden (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=93) +--- Forum: Hafızoğlu Forum Mutfağı (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=94) +--- Konu: PİRPİRİM CACIĞI (MALATYA) (/showthread.php?tid=2924) |
PİRPİRİM CACIĞI (MALATYA) - S_MecnuN - 18-10-2006 PİRPİRİM CACIĞI (MALATYA) MALZEME: Semizotu (pirpirim) 1 kg. Sarmısak 4-5 diş Yoğurt 2 kase Tuz YAPILIŞI: Semizotu ayıklanır, yıkanır. Arzuya göre ister haşlanarak, ister haşlanmadan sarmısaklı yoğurda karıştırılarak servis yapılır. RE: PİRPİRİM CACIĞI (MALATYA) - Aysema Sultan - 18-10-2006 oo süper yaaa hepsını yağasım geldı elıne saglık |