![]() |
GÖZYAŞI - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: Hayatın İçinden (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=93) +--- Forum: Edebiyat (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=16) +---- Forum: Mısralara Yansıyanlar (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=15) +---- Konu: GÖZYAŞI (/showthread.php?tid=2904) |
GÖZYAŞI - S_MecnuN - 18-10-2006 GÖZYAŞI Çok gözyaşı döktüm sensizlikte Senden bir haber gecelerde Üşüyorum yanında değilim, Kollarında değilim diye... Dalıyorum hayallere, Özlem dolu, aşk dolu günlere Seni yanımda hayal ediyor, Kokunu içime çekiyor, Yastığına sarılıp, özlem gideriyorum Sensiz, sevginsiz her saniyemde Kokun hala yastığında, Zaten fotoğrafın başucumda… Bakıyorum mektuplara, Ağlıyorum, sensiz geçen her dakikamda Çok gözyaşı döktüm, Çok fırtınalar atlattım, ben senin yokluğunda ama hala seni bekliyor, seni özlüyor, Seni sensiz yaşıyor bu can hala… RE: GÖZYAŞI - S_MecnuN - 18-10-2006 Seni Seviyorum Sensız yapamıyorum.bılmem neden Etkılenmezdım bırısınden boylesıne eskıden Nedenını buldum sanırım sana asık oldum Ister ınan ıster ınanma sevdandan sarardım soldum. Senı bırbılsen ne kedar cok sevdıgımı Ebedıyete kadar surecek aynı zamanda bu sevgı Vurılmadım kımseye hayatımda bu kadar Ilk ve son askımsın buna ınan Yenıden dunyaya geldım senınle Ok gıbı saplandın yureyıme anıden Razıyım sana ugrunda canım kurban olsun sana Ucsuz bucaksız kalbım sevgınle dolup tastı Mutlu olamam sensız YARADAN sahıdım olsun..................... RE: GÖZYAŞI - S_MecnuN - 18-10-2006 Rabbim Rabbim... Bir insan koy kalbime Ama o insan seninde sevdigin olsun Onunla el ele tutustugumuzda Ikimizin uzerinde Senin elin olsun Bana öyle gözler göster ki Ben o gözlerden sana bakayim Bana öyle bir sevgili ver ki O gözler cennete acilan iki pencere olsun Onunla öyle bir yolda yürüyelim ki Kilavuzumuz sen olasin ey Rabbim Öyle bir sevgili verki bana Ona sarildigimda kainat bize baksin Birbirine sarilsin Sevgimiz kurtla kuzulari baristirsin Bize bakip seytan Adem'e secde etsin Günah sevap ugruna kendini feda etsin Olüler birer birer uyansin sevgimizle Bize öyle bir sevgi ver ki Rabbim! Sevgimizde Muhammed sevilsin Oyle sevelimki birbirimizi Hz. Hatice göklerden bize seslensin Ve desin ki; "Bak ya Muhammed bak su sevgililere onlar bizde... bizde onlardayiz. Bak Askimiz birkez daha yasaniyor yer yüzünde.. Allah Askimizi öyLe cok seviyorki binlerce insana yasatiyor.. RE: GÖZYAŞI - S_MecnuN - 18-10-2006 Gönlüme Gelen İlkbahar Gönlüme gelen ilkbaharlar, yazlar gibisin Sen bir nârin çiçek gibi hep sevilmesin Sevdâ türküsüyle inleyen sazlar gibisin Sen bir papatya misâli hep derilmelisin Hayat bir yol bulmuş kendine akar da akar Bir nehir gibi süzülür kıvrıla kıvrıla Aşkın bir kıvılcım olmuş yüreğimi yakar Kurak bir yaz gibiyim ben kavrula kavrula Takvimlerdeki yapraklar bir bir azalsa da Sana olan sevgim tükenmez bunu böyle bil İçimde hasret pınarı coşup çağlasa da Aşk şarkıları söylemekten bıkmaz ki bu dil Sevdâya, sana susamış çorak bir iklimim Durmadan yağ üzerime senle ıslanayım Sevgiyle dokunmuş desen desen bir kilimim Gönlüne beni ser de senle hep yaşlanayım Bir şiir gibi yazmışım ben seni gönlüme Mısra mısra dökülmüşsün sen benim bağrıma Her günüm bir başkadır uymaz günüm günüme Sen yanımda hep varsan gitmez bu hiç ağrıma RE: GÖZYAŞI - S_MecnuN - 18-10-2006 İstanbul Kadar Yakın İstanbul kadar yakın olmak isterim sana Serin serin esen poyrazlarımla saçlarında büyülü bir gezintiye çıkmak Âniden bastıran sağnak yağmurlarımla aşktan sırılsıklam yapmak seni İstanbul kadar yakın olmak isterim sana Boğazın üzerinde âvâre âvâre dolaşan martılarımla çığlık çığlığa sevdâ şarkıları söylemek Sahillerime vuran uğultulu dalgalarımla günün yaşanan her anında ayaklarına kapanmak hiç usanmamacasına İstanbul kadar yakın olmak isterim sana Her yanını sarmak yer yer kırılıp dökülmüş Bizanstan kalma yorgun surlarımla Boğaziçi'nde salınan asma köprülerimle iki kıtayı birbirine değil, seni bana bağlamak sonsuza dek hiç çözülmeyecek bir bağla İstanbul kadar yakın olmak isterim sana Hattâ sana İstanbul'dan dahi yakın olmak Hiç ayrılmamacasına Bir an bile olsun hiç kopmamacasına RE: GÖZYAŞI - Askci01 - 18-10-2006 eline saglık coooooooooook güzel olmuş paylaşimların icin tşk ederim ![]() ![]() RE: GÖZYAŞI - S_MecnuN - 18-10-2006 rica ederim kardeşim seninde gözlerine sağlık... |