![]() |
anne tripleriii :)) - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Muhabbet ve Geyik Bölümü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=119) +---- Forum: Fıkralar (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=164) +---- Konu: anne tripleriii :)) (/showthread.php?tid=2210) |
anne tripleriii :)) - psychomax13 - 09-09-2006 A: Bu saclar ne lavobada.. B: Yav dökülüyo iste ben ne yapayım? A: Birazcık daha sigara ic.. B: Yaa anne yine sigara icmeme bagladın ya bu konuyu da helal olsun sana.. A: Bana "cahilsin" imasında bulunuyosun sanırım! Gece sen uyurken kesicem o saclarını.. bak söylemedi deme!! 2.süslenip püslenip dısarı cıkmaya hazırlanırken anneye fikri sorulur -nası olmusum annecimmm? -palyaco gibi! moral bozuk bi sekilde dısarı çıkılır.. 3.-24 yasına geldin hala odanı toplamıyorsun? -Ama o benim odam! Seni ne ırgalıyo yaw -Olabilir! O oda bu evde diil mi? 4.seni doguracagıma tas dogursaydım 5.-toplama sen hicbiyeri...elleme sakın.ben toplarım arkandan.. bu evde hizmetçiyim ben zaten...köle sebastianım ben...........!!!! 6.Tam kapıyı acmıs evden dısarı cıkıyorumdur kı.. Annem mutfaktan seslenir. - Oglum yemek hazırladım. Nereye? - Hep kapıyı actıgımda hazır oluyo zaten. - Hala konusuyo dökücem simdi kafandan asagı tencereyi.. 7.- Oglum kac kere söyliycem sana su odada sigara icme diye! - Sanane ya ben yatmıyo muyum bu odada.. Zararı bana! Sana degil ki. - Aferin oglum. Böyle devam et. 8.Abim Kıbrıs'ta okudugu icin hemen her telefon konusmasında gerceklesen dialog.. - Anne abim ariyooo? - Kapat telefonu yazmasın evladıma.. - Ya anne sonucta iki faturayıda sen ödemio musun? Ne gerek var tekrar kapa, tekrar ara.. - Sen o telefonu hemen kapama da gör bak ben o kablolari yediriyo muyum sana yedirmiyo muyum? 9.idmana giderken: -bak dizligini almadın yanına, dizin koparsa sakın kosa kosa gelme bana -merak etme anne istesemde kosamam zaten! 10.anne:yeter artık eve gel! ymr:cok mu ozlediniz? anne:hayır..eve gel! ymr: yaaa anne bu saatte nası gelim yarın gelirim anne:babana verim onla konus..(babaya seslenir) anne:yok baban konusmuyomus senle! ymr:tamam anne tamam geliyorum anne:bu saatte mi?! gelme! ymr:tamam anne tamam gelmiyorum! anne:gelme eve bi daha! 11.- Hadi daha yatmıycan mı? - Cok mu önemli. - Yok yarın sabah kalkamıycaksın da o acıdan söylüyorum. - Ben öglene dogru kalkmayı tercih ediyorum zaten. - Yarın sabah 7'de kaldırayım seni de gör sen bakalım! 12.-evladım nereye_? -dısarı nereye olcak..? -dur gitmeden once marketten ekmek, yogurt birde bana sigara al gel... -ya anne baska isin yokmu senin ? sen al gel.. ala ala.. -bak ne diyorsam onu yap evladim.. simdi geliyor terlik ama ... -amman bee.. ufffzzz... gec kaldım bee anneeeee... -bana neee 40 yılın bası birsey istedik... -anne ya sen herzaman istiyorsun bunu ... -hadi bak hala bana kelime turetmeye calısıyor.. yurruuu marketten sana dediklerimi al gel.. -ammannn beee... uffzzz... tamamm tammammm.. kisa bir aradan sonra cocuk eve gelir.. annesinin istediklerini bırakmak icin .. -anne ben geldim .. al hadi sunlarıda ben gidiyorum.. -gidisin olurda dönüsün olmaz insaallaahhh . amin... -hayy allam annemi dusman mı annayamadım beaa...hadi eyvalla ben gittim.. -git gitt cehennemin dibine git.. 13.- Hadi oglum kalk su bilgisayarin basından da yemege gel , masada seni beklemiycez! - Yaaa ben tokum.. - Tok mok anlamam bu yemeklerin hepsini ben mi yiycem! 14.anneyle kavga edilmistir (anne salondadir ve ben odamdayımdır) ve dısarı çıkılıp arkadaslarla bulusulacaktır: -anneeeeee tisörtüm nerde? -...orda... -orası neresi yaw? -...orda iste...her zaman nerde duruyorsa orda... -her zaman dolapta duruyordu ama simdi yok?! -...o zaman surdadır... -anneee bak deli etme nerde oldugunu adam gibi söyliyeceksen söyle,söylemiyeceksende ben bütün evi darmadagın edip bulurum tisörtü?!!! -...geber allahın cezası,hizmetçin mi var senin,kendin topla o zaman! -(nasıl yaaa)??!!fesupanallah!!!ya sabır 15.-sabahın korunden gece yarılarına kadar dısarlarılarda sürtüyorsun!yeter artık gitmiyorsun hic bi yere otur evinde!! -?!?!?anne ya duyanda gercekten evi otel yaptıgımı sanıcak 11 de cıkıp 8 gibi geliyorum iste!? -sus sus bir de cevap verme bana!dun gece sabaha karsı dondun! -ama anne dun gece konserdeydim -hani 8 de evdeydin ben anlamam konser monser -istisna o bi kere -herseye bahanen ver zaten senin Not:Alıntıdır.. |