![]() |
muhabbetin bölesii - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Muhabbet ve Geyik Bölümü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=119) +--- Konu: muhabbetin bölesii (/showthread.php?tid=1766) |
muhabbetin bölesii - ruzgar1 - 17-08-2006 Devlet Tiyatrosundan bi arkadas, bi oyun için mi ne, Akçaabat'a gitmis.Ekip olarak sehir merkezine gelmisler. Kafalarini kaldirinca, koca bir bez afis görmüsler.. Söyle yaziyo: "Ben de sporcunun zeki, çevik ve ahlakli olanini severim. Akçaabat Belediye Baskani" *************************************************** Kisa anlatacam; üzerine düsünmeye vaktiniz kalsin. Bi turist kiralik jipini parketmeye çalisiyor, bir abimiz de yardim ediyo: "Come with the ball, come with the ball". Ne diyim? ************************************************** Ya olmaz böyle bir firlamalik, dinleyin: Istiklal'in oralarda, 9-10 yaslarinda, büyük olasilikla tinerci, iki çocukla konusuyor polis. Birisine sordu, "Nerede oturuyorsun sen, evin nerede senin?". Çocuk: "Evim filan yok, orada burada uyuyorum". Polis öbürüne döndü: "Peki, sen?". Ikinci çocuk: "Komsuyuz!" ************************************************* isarüstü-Eminönü otobüsü. Orta yasli bir adam bindi. Özel halk otobüsü degil. Adam, soföre: "Biletim yok, binebilir miyim?". Söför: "Yolculara sor". Adam bize döndü: "Binebilir miyim?" *************************************************** Az önce iş icabi Isparta'da bir müsterimizi aradim. Telefonu açan kibar bayana ilgili kisinin mail adresini sordum. Hanimefendi gayet kibarca "Bizim burada internet çekmiyor" dedi **************************************************** Cuma aksami gecenin bir yarisi Arnavutköy'de taksi ariyordum. Fakat etrafta bir tane bile yoktu. Arabasını park etmis yemek yiyen bir taksi soforu gördüm. Adama yaklasip, "Abi müsait misin?" dedim. O da, "Ehliyetin var mi?" diye sordu. Taksim'e kadar taksiyi ben kullandim, o paşa paşa yemegini yedi. ****************************************************** Bir arkadas anlattı. Geçenlerde Taksim'de yürürken sıkışınca McDonalds'in tuvaletine girmis. Tuvaletten sonra elini kolunu sallaya sallaya restorandan çikarken elemanlardan biri arkasından seslenmis: "Bir gün yemege de bekleriz..." ******************************************************* Izmirliler bilir, toplu tasimada Kentkart uygulamasi vardir. Karta para yüklersiniz, otobüslerde manyetik okuyucuya tutarsiniz ve okuyucu okuduguna dair sinyal sesi verir. Kentkart uygulamasinin ilk yılıydı. Yaslı ama çok tonton bir teyze elinde Kentkartla otobüse bindi. Nedense kartı soförün suratina dogru tuttu(Herhalde paso gibi gösterilecek zannetti). Soför iki-üç saniyelik saskinlik periyodunu atlattiktan sonra, "Biiiiip!" dedi. Teyze bi sey olmamis gibi geçip soförün arkasina oturdu. Otobüsteki herkes kahkahalarla güler... RE: muhabbetin bölesii - OceaN - 17-08-2006 güzeldi biiiippp ![]() ![]() ![]() RE: muhabbetin bölesii - kybele_45 - 17-08-2006 baya ilginç ![]() RE: muhabbetin bölesii - Efendi - 17-08-2006 hepside güzeldi ama Akçaabattaki dahada güzeldi.... emegine sağlık CANIMMM tşklerrrrrrr RE: muhabbetin bölesii - ultrAslan - 18-08-2006 muhahaahah Come with the ball,come with the ball ve biiiiip süperdi yaw ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |