![]() |
Talha Bora Öge'dan şiir - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: Hayatın İçinden (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=93) +--- Forum: Edebiyat (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=16) +---- Forum: Mısralara Yansıyanlar (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=15) +---- Konu: Talha Bora Öge'dan şiir (/showthread.php?tid=9503) |
RE: Talha Bora Öge'dan şiir - Toprak - 28-12-2007 Hasbihal gib!
Dinlemiyor ki hiç seni Konuşma yeter diyorsun Yormazdım böyle çenemi Duyar diye söylüyorum Dost inan ki gücün var Ama sen ne yapıyorsun Sabrettim bugüne kadar Biter diye korkuyorum Hayat devam etmiyor mu ? Unut be ne duruyorsun Çoktan değiştirdim onu Anlar diye duruyorum Harcadın böyle kendini Değmez ona biliyorsun Çekmezdim bunca çileyi Değer diye çekiyorum Hayat bu sunar sonradan Lakin sen bilmiyorsun Giderdim ben bu diyardan Sever diye bekliyorum … RE: Talha Bora Öge'dan şiir - Toprak - 28-12-2007 Hepsi Bir
Canım ela gözlerin Hep bana baktı da Görmedikten sonra Baksa da bir bakmasa da Sana neler söyledim Hepsini duydun da Anlamadıktan sonra Duysan da bir duymasan da Sen hep böyleydin O damlalar da Değişmedikten sonra Ağlasan da bir ağlamasan da Kıymetini bilmedin Her şey gibi aşkın da Bilmedikten sonra Yaşasan da bir yaşamasan da Defalarca gittin Dönüp kaldın sonunda Sevmedikten sonra Kalsan da bir kalmasan da … RE: Talha Bora Öge'dan şiir - Toprak - 28-12-2007 Kelebek
Başkası değil Sen lazımsın bana Yirmi dört saat belki yalnızca Tıpkı minik bir kelebeğin ki kadar Bir gün ama Bir ömür aslında! RE: Talha Bora Öge'dan şiir - Toprak - 28-12-2007 Keşif
Yattığımda üçe çeyrek vardı Kalktım hala üçe çeyrek var Meğer saatimin pili bitmiş Demek zaman bizsiz bir hiçmiş RE: Talha Bora Öge'dan şiir - Toprak - 28-12-2007 Kurtulamıyorum Ki!
Yine aynı şey Dağılıyor mevzu Beynimde uçuşuyor kelimeler Olay demetleri Bir sürü konu… Ne de çok şey var Anlatmak istediğim Yazmayı Konuşmayı dilediğim Eksenim çekiyor beni İzin vermiyor ki Benden kurtulamıyorum Diğerlerine vakit kalmıyor ki! RE: Talha Bora Öge'dan şiir - Toprak - 28-12-2007 Seviyorum Seni Be!
Seviyorum seni be Öylesine değil Benzemiyor Duyduğum hiçbir sevgiye Ya da anlatılanlardan Hiçbirine Kıskanmayı çılgınca Hatırlamayı Seninle ilgili he şeyi sende Belki bir şarkı Bir çay bahçesi belki Renk ya da Bir kelime bazen Öyleki o anda olmuyor seni düşünmeden küçük imalarını zayıf yönlerimi yüzüme vuran zerre kırmada sabrını, ki halinden bellidir beni anlayan yapma gayretini mutlu olacağımı bildiklerini hatta o şirin telaşını aşkının ses tonuna yansımasını yanındayken bile bana duyduğun özlemin gözlerinde parlamasını aynı anda aynı cümleyi söyleyişimizi aynı davranışımızı kimi zaman ince konularda hemfikir oluşumuzu duyduğumuz güvenin sonsuzluğunu! Aşığım be canım Sana ve Seninle gelen her şeye Seviyorum seni be Yaşanmamış bir sevgiyle! RE: Talha Bora Öge'dan şiir - Toprak - 28-12-2007 Tesadüf Değil
Anlayamıyorum dediğinde başlıyorsun anlamaya Göremeyişini kabullendiğinde Görünüyor pek çok şey Ve ne kadar biliyorsan acizliğini O kadar güçleniyorsun inancınla Çünki inançsızlıktır Zayıf düşüren Nefrete Kine Öfkeye sürekleyen En kısa çıkış yolu bilinen bir labirentin Ne anlamı kalır ki Cevapları sorulardan önce verilirse İnandığımızda Göreceğiz İnandığımızda Duyacağız O vakit Yaşadığımızı fark edeceğiz Çünkü yaşamak Yalnız hayatta kalmak değil Emin olmalı Onu üzecek bir şey yapmadıysak O bizi üzmeyecek Üzüyor gibi görünse de Sonu beklemeli Kendimiz ya da başkası için Görmeli diyorum Göermeyi umuyor Görmeyi bekliyorum Bir melek olmak değil derdim asla Ben, Şeytan olmak istemiyorum! RE: Talha Bora Öge'dan şiir - Toprak - 28-12-2007 Varsın Ya!
Başımda bir duman oluyor kasvetin Senden diye kıyamıyorum bozmaya Şiirime ilham oluyor hasretin Başlıyorum çektiklerimi yazmaya Burnumda tütüyor yemyeşil gözlerin Düşte bile doyamıyorum bakmaya Kulağımda çınlıyor tatlı sözlerin Dayanamıyorum ben sensiz olmaya Gözüme gelmiyor da şu ıraklığın Seninle yaşıyorum ancak, cansın ya Aklıma geliyor da bir an yokluğun Nasıl şükrediyorum bilsen, varsın ya! Talha Bora Öge RE: Talha Bora Öge'dan şiir - Toprak - 28-12-2007 İksir Gibi!
Öyle bebeğim Beni de vuran böylesi Gözlerin büyü misali sindiğin Bakması güç ! Böyle bebeğim Bizi de bir tutan öylesi Aşktır içimizde bildiğin Bitmesi güç ! Anla bebeğim Kalbimizi de saran böylesi Heyecandır sevdiğim, sevdiğin Dinmesi güç ! Söyle bebeğim Seni de yakan öylesi Ruhumdur iksir gibi içtiğin Söndürmesi güç ! RE: Talha Bora Öge'dan şiir - Toprak - 29-12-2007 İsim Koy Unutmayacaksan
Vazgeç denemekten bir kez daha, Vazgeçmek zamanı durduracaksa. Hadi durma kahret belalara, Kahır seni kurtaracaksa. Aman unutma kayıplarını, Eğer geri kazandıracaksa. Parçala elde edemediklerin için kendini, Hepsini eline toplayacaksa. Verme kimseye hiçbir şeyini, Bu elindekileri arttıracaksa. Paylaşma hiç insanlarla, Bu seni zengin yapacaksa. Ve yor kendini zayıflıkların için, Eğer seni güçlü kılacaksa. Dert et kendine her çileni, Sana derman verecekse. Durma üz kendini üzebildiğin kadar, Hatalarını düzeltecekse. Düşünme hiç şu anını, Düşüncesizlik garantiliyorsa yarını. Ve kork ölümden ölesiye, Korkun seni ölümsüzleştirecekse... |