![]() |
şimdi ne dinledigini yazzzzzzzz. - Yazdırılabilir Sürüm +- Forum Hafızoğlu (https://www.hafizoglu.net/frm) +-- Forum: HerteldeN (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=19) +--- Forum: Muhabbet ve Geyik Bölümü (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=119) +---- Forum: Forum Oyunları (https://www.hafizoglu.net/frm/forumdisplay.php?fid=149) +---- Konu: şimdi ne dinledigini yazzzzzzzz. (/showthread.php?tid=2196) |
RE: şimdi ne dinledigini yazzzzzzzz. - EşkiyA - 21-12-2007 Kahraman Tazeoglu - Seni icimden Terk Ediyorum RE: şimdi ne dinledigini yazzzzzzzz. - EşkiyA - 22-12-2007 Uğur ARSLAN-Aziz Yarim Aziz yar Aziz diyar el aziz Madenin gülü kokmuyor sensiz Hala haritanın sağ köşesindeyiz Her defasında sensiz her defasında sana dertliyiz Aziz yarim sanki ben hala 25 sen hala 18 Değişen hiçbir şey yok bak bizde Telvelerin kabardığı diplerde Eşrefin oturduğu mahalledeyiz Öyle bir özlemişiz ki seni Artık dönsen de olur dönmesen de Biz her daim yine sana sitemli yine sana hasret gideriz Aziz yar sen bir sabah bu şehri başıma yıkıp gittin Dağları deviriverdin üstüme hiç çekinmedin Ben bu şehirde bir daha da sabah görmedim Günaydınlar olmadı günler aymadı sensiz Karalar çekildi gözümün ferine Son soluğumun dibine çöktüm öylece Gidişin gibi durdum şuracıkta Her gün şu köşe başında kaç yıllar saydım Hiç yaşamadım sensiz ama hep yaşlandım inadına Her hazan hep hüzünle geçti bu şehirde Ben bir el azize birde sana kıyamadım işte Her hazan hep hüzünle geçti bu şehirde Ben bir el azize birde sana kıyamadım işte Daha geçmedi benim sana ağrılarım Salındığın sokaklar hala sızım sızım Yıktığın duvarlarda durur yine gül adın Hiç dayanmadım hiç dayanamadım Bu enkazın altında seni düşünmeden yaşamadım yaşayamadım Ben sana nerde yanlış yaptım aziz yar Bir sabah gidiverdin aklımı kaçırdım Anlamadım hatalarımı hiç söylemedin Kafamın içinde bu sorularla ölmedim bile bak ölemedim Ben kafamın içinde bu sorularla ölmedim ölemedim Bana bir özlemin kaldı yadigar bu viranede Derdimi sığdıramıyorum bedene Yıkılıyorum her geçen gün yokluğunun üstüne Sıkılıyorum bazen Sakınıyorum yinede seni gönlümün her köşesinde Yine duruyor mu toyluğunun kabri gamzelerinde İşvenin alası savrulurdu tellerinde Ne senden geçilirdi ne bu diyardan gidilirdi Bir tutam saçın uğruna yaktıydım ben bu şehri Sonra bende yandıydım içinde Hiç gitmedim buralardan senelerce Sensizlikten gidemedim bir Adım öteye Bir derin yara bir derinlikli sevda bıraktın ya sen bana Paylaşamadığım tek acı hatıra en anlamlı dua yine sendin Bana sendin Aziz yarim el aziz Madenin gülü kokmuyor sensiz Biz hala haritanın sağ köşesindeyiz Her defasında sensiz her defasında sana demiz Aziz yarim ben sanki hala 25 sen sanki 18 Değişen hiçbir şey yok bak bizde Telvelerin kabardığı diplerde Eşrefin oturduğu mahalledeyiz Öyle bir özlemişiz ki seni Artık dönsen de olur dönmesen de Biz her daim yine sana sitemli yine sana hasret Gideriz RE: şimdi ne dinledigini yazzzzzzzz. - Toprak - 22-12-2007 eşref ziya - - sensin gülüm RE: şimdi ne dinledigini yazzzzzzzz. - EşkiyA - 22-12-2007 ASLAN PARÇASI
Düzgün yaşa şeytana uyma hayat deli doludur... Aslan parçası ruhunu teslim ederken belli olur... Gözlerini yum ! Gülümse ve vakur dur Ve aslan parçası ruhunu teslim ederken belli olur... Hor görme azraili... Melektir... Yadırgama işini cellat değil Onun ki de yürektir... Karşına dikildiğinde korkma Dur! Gözlerinin içine bak... Ve orda sevgiyi bul... Unutma aslan parçası ruhunu teslim ederken belli olur... İmdat dostlar bana ölüm geldi deme... Ölüm sana geldiyse bundan başkasına ne? Gelen şey sana özel değildir... Bil ki her yeni gün yeryüzüne göklerden binlerce ölüm iner... Ve yine bil ki her yeni gün binlerce yeni can, ana rahminde hayata döner Sadece bedenin toprağa girecek... Sen ruhunla gökyüzüne yükseleceksin Ve o an perde kalkacak... Sana yapılmış olan yalan dolan herşeyi Yukardan ayna gibi göreceksin... Kızma insan oğludur yüzü başka içi başka olur Ama aslan parçası ruhunu teslim ederken belli olur... Farzet ki su olup bir çiçekte hayat bulacaksın Farzet ki toprakta bir selvinin ya da bir çınarın Bedenine karışacaksın Yüzlerce yıl yaşayacaksın onunla beraber Nice başlangıçlara.. nice yıkımlara şahit olacaksın Farzet ki gölgende bi kadın doğum yapacak Ve bir salıncak kurulacak dallarına O bebeğe ninniler okuyacaksın... Sonra büyüyecek aşık olacak belki Sevdiği ile baş harflerini kazıyacak Yıllar üzerinde taşıyacaksın... Sanma ki bir daha oğlun olmayacak Gölgende nice evlatlar ağırlayacaksın... Nice evlatlar ağırlayacaksın... Sinek bataklığı sever bal arısı da kırları çiçeği Gökyüzüne doğru yükselirken dünyanın bataklığa çevrilmiş Bir kır olduğunu göreceksin. Kır çiçekleri kokusu gelecek burnuna Ve sen bir bal arısı gibi öleceksin... Ve sen bir bal arısı gibi öleceksin... Aşk acısı yaralar geçmesi zor olur... Ayrılık bin beter insan çekmekle yorulur Ölüm acısı diye bişey yoktur... Bütün acılar o an gelene kadar olur... Sen rahat ol telaş etme Aslan parçası ruhunu teslim ederken belli olur... İmdat dostlar bana ölüm geldi deme... Ölüm sana geldiyse bundan başkasına ne? Gelen şey sana özel değildir... Bil ki her yeni gün yeryüzüne göklerden binlerce ölüm iner... Ve bil ki yine her yeni gün binlerce yeni can. ana rahminde hayatan döner... Gözlerini yum! Gülümse ve vakur dur Ve aslan parçası ruhunu teslim ederken belli olur... Düzgün yaşa şeytana uyma hayat deli doludur... Aslan parçası ruhunu teslim ederken belli olur... UĞUR ARSLAN RE: şimdi ne dinledigini yazzzzzzzz. - Toprak - 22-12-2007 eşref ziya _ kelebek gibi RE: şimdi ne dinledigini yazzzzzzzz. - EşkiyA - 22-12-2007 OKTAY KAYNARCA-Hasretinden Prangalar Eskittim Seni anlatabilmek seni Iyi çocuklara, kahramanlara Seni anlatabilmek seni Namussuza, haldan bilmez kahpe yalana Ard arda kaç zemheri Kurt uyur, kus uyur, zindan uyurdu Disarida gürül gürül akan bir dünya Bir ben uyumadim kaç leylim bahar Hasretinden prangalar eskittim Saçlarina kan gülleri takayim Bir o yana, bir bu yana Seni, bagirabilsem seni Dipsiz kuyulara, akan yildiza Bir kibrit çöpüne varana Okyanusun en issiz dalgasina düsmüs bir kibrit çöpüne.. Yitirmis tilsimini ilk sevmelerin Yitirmis öpücükleri Payi yok apansiz inen aksamdan Bir kadeh, bir cigara dalip gidene Seni anlatabilsem seni Yoklugun cehennemin öbür adidir Üsüyorum, Kapama gözlerini Siir : Ahmet Arif RE: şimdi ne dinledigini yazzzzzzzz. - Toprak - 22-12-2007 çagdaş beklenen şarkı RE: şimdi ne dinledigini yazzzzzzzz. - Toprak - 22-12-2007 leman sam --- rüzgar RE: şimdi ne dinledigini yazzzzzzzz. - Sema - 22-12-2007 ferhat göçer.... takvim RE: şimdi ne dinledigini yazzzzzzzz. - Seda - 23-12-2007 rafet rafet rafet ![]() |