Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Bazen Sıkılırsınız...!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Bazen Sıkılırsınız...!!

Eski Roma'nın ünlü generallerinden birinin eşi dünya güzeli bir kadınmış. Kültürü, neşesi, ev
sahibeliği üslubuyla benzeri güç bulunur bir "şahane kadın" Boşanacakları haberi çıkmış, bütün Roma
bu haberle çalkalanıyor.

Yakın arkadaşları bir cesaret konuyu açmışlar:

- Eşin Roma'nın en güzel, en beğenilen, gıpta edilen kadını, diye başlamışlar; lafı birbirinin ağzından
alarak dakikalarca övdükten sonra, sözü şu suale getirmişler. Nasıl olur da ondan ayrılmayı
düşünebilirsin?

General bacağını uzatarak:

- Çizmemi beğendiniz mi önce onu söyleyin bana, demiş.

- Çok güzel!

- Tay derisinden yapılmıştır. Sicilya'nın en marifetli çizmecisi tarafından, kendi eliyle, benim için
yapılmıştır. Bir benzerini bütün Roma'da bulamazsınız.

- Belli, demiş arkadaşları. Benzersiz derken de haklısın. Ama bunun, bizim sualimizle ne alakası var?

Arkadaşlarının merakını iki kelimeyle gidermiş general:

- Ayağımı sıkıyor.
Ewlilik kutsal bir müessesedir öyle sıkılmayla pat diye sonlandırılıcak bir krum deildir söz konusu eşdir kadin yada erkek bu çizme gibi değişdireceğiniz bir eşya değil !!!!!Smiley (35)
sıkılacaksa o zaman evlenmesin kimse ben ah bi evlenebilsem onunla ne sıkılması yaaa
GüzeliM demiş ki:sıkılacaksa o zaman evlenmesin kimse ben ah bi evlenebilsem onunla ne sıkılması yaaa

kardeş çok doğru söylemişsin sana katılıyorum
allah yar ve yardımcın olsun