Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: Çeçenistan Semalarında ALLAH Lafzı!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Çeçenistan Semalarında ALLAH Lafzı!

[Resim: sema2.jpg]
Son günlerde direnişin tırmandığı Çeçenistan da Müslümanları sevindiren operasyonlar üst üste geliyor.

Kafkas dağları, mücahidlerin tekbir sesleri ile yankılanırken, gökyüzüne de Allah'ın ismi bulutlarla yazıldı.

Caharkale semalarında bulutların üzerinde gözüken Allah yazısı, herkesi heyecanlandırdı. Bu olay sonrası, tüm halk ve mücahidler Allah'ın kendilerine vereceği zaferin yakın olduğunu söylüyor ve bunun bir işaret olduğunu belirtiyorlar.

Çeçen mücahidler yaptıkları tüm açıklamalarda; Türkiye ve Dünya Müslümanlarından Çeçenistan'daki kardeşlerini unutmamalarını dua ve yardımlarıyla kardeşlerinin yanlarında saf tutmalarını istiyorlar.
En güzel hatla yazılmış.ilahi kalem..hani Ayet_i kerimede buyrulduğu gibİ(Halis mü'minler o kimseler ki,Allah'u Tealanın ismi zikr olununca,kalplerinde korku hasıl olur.)"Enfal2"düşünsenize...Smiley (18)
Vehbi vakkas deyimiyle bi kayada konuşza zamanla alışılacak ve yine doğal karşılanck.demek alışılmışlardan sıyrılıp durmak.ve düşünmek.nasılmı.yanlış yolda hızlı gitmenn mantığı yok.en iyisi durdur arabayı ve in. zaman kaybın olmaz.in ve düşün:rotanı düzelt.hepsi bu.nasıl mı.şu dönen dünyada hani döndüğünü bile hisstrmeyen dünyacıkta bi dur kainatı seyret her şeyde Allah... yaprak,kuş,hava,su..ve sonra da sendeki Allah... sana tenzzl eden Allah..işte o vakitte o küçük kainatı bırak sendeki kainatı gör.Artık dünyada değilsin çünkü Dünya SENSİN!hakiki özgürlük ve güç ..işte imanın kadar kafa tut kendine dünyaya sonrada koş Ümmete dünya ve ahiret hayırhanı ol.derdin Allah olsun.B.said nursi gibi imanla diril,n.fazıl gibi zekanla haykır Rabbini,Yavuz s.selim gib güven kendine ,kimseye değil sadece kendindekine yani Rabbine,sonra 2.Abdulhamit gibi takvayla ,sav aşkıyla yaşa ve düşmanına bile kabul ettr kendini,malcom x gibi hangi pisliğin içindeysen hiç düşünmeden ve korkmadan çık ve diril,Zübeyir gündüzalp gibi her zerrende Kur'an-ı imaniyeni yaşa ve Hattab gib ruhunu,gençliğin ve Dünyann tüm lezztlerini sat Rabbine tek dostuna,sahibine mevlana,aşkına,vefalına,yardımcına,DOSTUNA...YALNIZ ALLAH VAR VAROLAN YALNIZ ALLAH HER ŞEY OKADAR YOKKİ..ELİMDE OLSAYDI NE KENDİM BAŞKA SÖZ SÖYLERDİM NE DE BAŞKASINA SÖYLETİRDİM SADECE ALLH DERDİM ALLAH(Nfk)çenemi yine aldım gidiyrm.bu foto beni buralara sürükledi napim affedin eliniz mahkum kardeşinzm,hemde duaya muhtaçSmiley (18)vesselam...