18-10-2006, 15:22
ARAP KEBABI (ADANA)
MALZEME:
Soğan
2 adet
Kıyma
250 gr.
Domates
4 adet
Karabiber
Maydanoz
1 demet
Tuz
Margarin
2 çorba kaşığı
YAPILIŞI:
Geniş tavada 2 çorba kaşığı margarini eritin. 2 adet yemeklik doğranmış soğan ve 250 gr. Kıymayı kavurun. Küp doğranmış domatesleri ekleyin. Karabiber ve tuzunu serpin. İnce kıydığınız maydanozla süsleyip servis yapın.
MALZEME:
Soğan
2 adet
Kıyma
250 gr.
Domates
4 adet
Karabiber
Maydanoz
1 demet
Tuz
Margarin
2 çorba kaşığı
YAPILIŞI:
Geniş tavada 2 çorba kaşığı margarini eritin. 2 adet yemeklik doğranmış soğan ve 250 gr. Kıymayı kavurun. Küp doğranmış domatesleri ekleyin. Karabiber ve tuzunu serpin. İnce kıydığınız maydanozla süsleyip servis yapın.