Forum Hafızoğlu

Tam Versiyon: resimlerinizi Flash animasyon yapın... flash slideshow maker
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyon'a bakınız.
Sayfa: 1 2
Freeware yani bedava olan bu program sayesinde resimlerinizi koyarak kendi animasyonunuzu yapabilirsiniz.Resimlere kalp,yaprak vs. gibi göz alıcı görüntüler ekleyebilir ve kenar şekillerini dilediğinizce belirleyebilirsiniz.Üstelik fon müziğini kendiniz seçip ekleyebiliyorsunuz.Kayıtlı flash animasyonlar üzerinde oynayabiliyorsunuz.Resim büyüklüğünü seçebiliyorsunuz.Kullanımı ise gayet basit.Kurulumu yaptıktan sonra resmi ve sesleri seçip işleminizi yapıyorsunuz.çok kısa sürede üstelik.

[hide]
buradan indirebilirsinizz...[/hide]
kaptın yine benden repleri hadi iyisin... Smiley (26)

böyle bir program gerekliydi bana tşkler kardeşSmiley (18)
teşekkürler admin abim.!! teveccühünüzz! Smiley (18)
ii güzelmiş Smiley (23) sırf saklı kutuyu görmek için yazıyorum Smiley (28)Smiley (28)
Eylül demiş ki:ii güzelmiş Smiley (23) sırf saklı kutuyu görmek için yazıyorum Smiley (28)Smiley (28)

ne çıktıSmiley (23)
Eylül demiş ki:ii güzelmiş Smiley (23) sırf saklı kutuyu görmek için yazıyorum Smiley (28)Smiley (28)

bu da bi gelişme..!! Smiley (18) Smiley (23)
ne demek buda bi gelişme !!!!!!!! sanane!!!!!!!!!! alla allaaaaaaaa Smiley (23)Smiley (30)1
Eylül demiş ki:ne demek buda bi gelişme !!!!!!!! sanane!!!!!!!!!! alla allaaaaaaaa Smiley (23)Smiley (30)1

tamam banane!! Smiley (27)
arkadaşlar bu programla yapılmış bir animasyonu da sizlerle paylaşmak istedim.. gerçekten hepinizin sahip olması gereken bir program olduğuna inanıyorum... bi bakıverin isterseniz..:

http://img461.imageshack.us/my.php?image=bizimdosyam305z5bx.swf

linke tıklayıp izleyinSmiley (26)
tşkler emegine sağlık.. flaş eklerken

başlangıçtaki bu [flash] kısmı [flash=640x480] şeklinde degiştirirsen flaşın daha büyük görünürSmiley (26)
Sayfa: 1 2